Manchester United fikk mye kritikk for første omgangen mot Atalanta i Champions League i midtuken. Italienerne ledet 2–0 til pause, før Ole Gunnar Solskjærs menn snudde kampen etter pause.

Paul Scholes, som vant en haug titler med klubben, tror Klopp koste seg med hva han så fra United i forkant av at rivalene barker sammen til storkamp søndag klokken 17.30.

– Dersom du gjør det der mot Manchester City eller Liverpool, vil det være 3–0 eller 4–0 til pause og kampen er over, sa Scholes som ekspert på BT Sports i midtuken.

– Se for deg Jürgen Klopp som sitter hjemme, ser den førsteomgangen og gnir hendene sammen, sa Scholes.

Klopp fortalte at det ikke var sannheten.

– Det var ingen grunn til det. Hvis du så kampen, så du at Atalanta ga United problemer i førsteomgang, men selv i den omgangen hadde de flere store sjanser. Og andreomgang var en kraftig presentasjon av Manchester United. De kan lage problemer for alle. Så nei, jeg gnidde meg ikke i hendene, sier Klopp på en pressekonferanse fredag.

– Jeg har forberedt laget mitt til en tøff kamp mot et veldig bra lag. De har et veldig godt lag, og det er bortekamp også.

Klopp ble bedt om å sammenligne sin egen superstjerne Mohamed Salah med Uniteds Cristiano Ronaldo.

– Jeg har aldri tenkt på det. Hvorfor skal vi sammenligne Ronaldo og Salah. De er verdensklasse begge to. Begge er desperate etter å score, sier Klopp.

Chelsea topper Premier League med 19 poeng, ett mer enn Liverpool. Manchester United er fem poeng bak serielederen.