Den walisiske fotballklubben Wrexham er eid av Hollywood-stjernene. Målet er Premier League. Denne sesongen spiller Wrexham i National League – nivå fem i England.

Mandag gikk Wrexham seirende ut av et dramatisk møte med serietoer Notts County, som var á poeng før oppgjøret. Nå leder førstnevnte National League med 103 poeng, tre foran Notts County. De to er suverene i toppen, men bare vinneren går rett opp.

Wrexham har også en kamp til gode på Notts County. Wrexham har fire kamper igjen, Notts County tre. Opprykket nærmer seg.

BIVÅNET DRAMAET: Ryan Reynolds var på plass da Wrexham slo Notts County 3–2. Foto: ANDREW BOYERS / Reuters

Wrexham vant 3–2 etter et kjempedrama. Notts County fikk straffe seks minutter på overtid. Vertenes keeper, tidligere Manchester United-spiller Ben Foster, reddet straffen mesterlig, og Hollywood-stjernenes lag stakk av med tre svært viktige poeng i kampen om direkte opprykk.

– Hvorfor skal ikke Premier League være målet vårt? Jeg tror på at hvis du investerer nok tid, innsats og energi i noe så er alt mulig, har Rob McElhenney tidligere uttalt til VG.

Reynolds og McElhenney kjøpte fotballklubben for drøyt 30 millioner kroner i 2020. Førstnevnte har spilt i filmsuksesser som Deadpool, Just Friends og Free Guy.

Det er også laget en Disney+-serie om eierne og den walisiske klubben.