Ryktene om Pep Guardiola har svirret i lang tid. De sterkeste av dem har gått på at Guardiola skal være klar til å ta over jobben den dagen Manuel Pellegrini er ferdig i Manchester City.

Nå melder Daily Mail at den suksessrike spanjolen er ferdig Bayern Munchen etter sesongen.

Ancelotti klar til å ta over

Avisen skriver at det er Guardiola selv som har tatt avgjørelsen om ikke å forlenge kontrakten med den tyske giganten, som går ut etter inneværende sesong. Guardiola har vært trener i Bayern siden 2013. Klar til å kapre jobben i en av verdens største klubber skal være Carlo Ancelotti. Den tidligere Real Madrid-treneren skal ifølge avisen ha vært i samtaler med Bayern om jobben.

Avgjørelse vil bli tatt i 2015

Guardiola skal selv ha sagt at han vil gi klarhet i ryktene neste uke. Samtidig melder tyske Bild at Guardiola allerede har gitt sin avgjørelse overfor klubben, og sagt fra om at dette blir hans siste sesong.

Både Chelsea, Manchester United og Manchester City har vært linket til den populære spanjolen.

Bayern Münchens mektige direktør, Karl-Heinz Rummenigge har tidligere sagt at han har planer om å forhandle med Guardiola etter møtet med Hannover på lørdag.

— Vi har alltid sagt at en avgjørelse vil bli tatt i 2015, skal Rummenigge ha uttalt.

— Pep Guardiola fortalte Rummenigge om sin avgjørelse allerede forrige uke. Alt tyder på at det er farvel til Bayern, skriver Christian Falk, sportssjef i tyske Bild.

Fotballskribent Raphael Honigstein mener Manchester City er Guardiolas mest sannsynlige neste stoppested. Blant annet skal Guardiola ha et veldig godt forhold til Txiki Begiristain og Ferran Soriano, som begge sitter høyt oppe i City som henholdsvis sportssjef og administrerende direktør, skriver Honigstein for ESPN.