Lillestrøms Mohamed Ofkir scoret på vakkert vis til 1-0, men det holdt ikke mot Bodø/Glimt. Det endte 1-1 i eliteserieoppgjøret på Aspmyra.

20-åringens tredje scoring for sesongen så ut til å sikre tre viktige poeng for Lillestrøm, men da Bassel Jradi forærte Fitim Azemi en mulighet til å utligne fra tre meter takket spissen med å sikre poengdeling for hjemmelaget.

– Det var deilig å utligne. Det var kjipt at vi ikke holdt oppe trykket etterpå. Alt i alt er det fortjent med ett poeng til hvert av lagene, sier hjemmelagets målscorer til TV 2. Bodø/Glimt dominerte i det som må sies å ha vært en sjansefattig første omgang. Azemis avslutning etter 26 minutter var det første av farligheter som dukket opp i Bodø, men Marius Amundsen blokkerte skuddet til corner.

Stygg smell

Patrick Berg hadde en avslutning i nettveggen tre minutter senere, men første omgang kommer nok til å huskes best for skaden til Ole Martin Rindarøy. LSK-spilleren ble liggende etter en kollisjon på en corner, og var tydelig omtåket etter smellen som endte med at 21-åringen måtte byttes ut til fordel for debutant Gary Martin.

I annen omgang lot de to lagene fotballen tale for seg. Mohammed Ofkir var først ut med det en forløsende scoring. 20-åringen har ikke scoret siden starten av juli, men da han først skulle score var det vakkert. LSK-spilleren dro seg innover i banen fra venstre før han banket ballen høyt opp i venstre hjørne til 1-0 etter 49 minutter.

Tabbe

Milan Jevtovic kjørte dribleshow gjennom LSK-spillerne før han la ut til Patrick Berg etter 55 minutter. Midtbanespilleren la ballen tilbake til Jevtovic, men nok en gang var Amundsen der med en blokkering.

Håkon Skogseid fikk en stor mulighet på en corner like etterpå, men LSK-forsvareren klarte ikke utfordre Sergeij Pogorili nevneverdig med sin heading.

Men Bodø/Glimt kom tilbake. Bassel Jradi tabbet seg ut og ga Azemi en enkel jobb med å utligne til 1-1. (©NTB)