Det var en stygg takling fra Reading-spissen Andy Carroll som sendte Christian Eriksen ut på krykker i lørdagens FA-cupkamp, som Manchester United vant 3–1.

Carroll hadde flere stygge taklinger og ble senere utvist, men slapp utrolig nok unna taklingen (se videovinduet øverst) uten kort.

Nå må Manchester United-manager Erik ten Hag belage seg på flere måneder uten sin danske playmaker.

Klubben skriver i pressemeldingen at undersøkelser fortsatt pågår, men at Eriksen trolig er ute til april eller mai.

Spørsmålet nå er om Manchester United kommer til å hente noen spillere på januarvinduets siste dag.

Erik ten Hag sier på tirsdagens pressekonferanse at det er usannsynlig at Manchester United henter noen på vinduets siste dag.

– Det er vanskelig. Man kan ikke planlegge utifra så stygge skader. Vi har en strategi. Vi er på vei i en god retning, sier ten Hag.

The Telegraph skriver derimot at Manchester United kommer til å forsøke å hente noen på lån. Det skal være snakk om Bayern Münchens Marcel Sabitzer, som også Chelsea er interessert i, ifølge tyske Sky Sports.

  • Følg siste nytt fra Deadline Day her!

Manchester Evening News har tidligere spekulert på om Leicester-midtbanespilleren Youri Tielemans kan være et alternativ, ettersom kontrakten hans med Leicester går ut etter sesongen.

Samtidig skriver de at det mest sannsynlige er at brasilianske Fred kommer til å overta rollen til Eriksen på Manchester Uniteds midtbane.

– Han spiller sammen med Casemiro på det brasilianske landslaget. Det er ikke det dårligste laget i verden, sier ten Hag.