Uttaket bød i utgangspunktet ikke på noen store overraskelser. Danmark møter Liechtenstein i en generalprøve 31. august, før kvalifiseringen innledes mot Armenia i København fire dager senere.

Rasmus Falk er troppens eneste landslagsdebutant. 24-åringen har fått en god start på sesongen i Danmark etter at han gikk fra OB til Ståle Solbakkens FC København.

Angriperne Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen er alle tilbake i troppen, etter at de av ulike årsaker ikke var med Hareide og resten av laget på samling til Japan i juni.

(Krever innlogging)

Kontinuitet

Ingen av de danske OL-spillerne er med. Rosenborgs Mike Jensen, som var med til Japan, er også utelatt.

— Da jeg startet sa jeg at det var viktig å fine en kontinuitet i laget. Vi kan gjøre endringer når det er spillere som er i god form, men ellers holder vi laget som det er, sier Hareide.

— Det er alltid vanskelig å ta ut spillere i august. En del spillere er tilbake i sine klubber og skal komme i form, og så har vi en del spillere som har byttet klubb.

Hareide har tatt ut 21 spillere i første omgang, men planlegger å hente inn to til, når han har fått muligheten til å se flere av spillerne i aksjon.

Lagene i Danmarks VM-kvalifiseringsgruppe er Romania, Polen, Montenegro, Armenia og Kasakhstan.

Troppen

Hele troppen: Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Frederik Rønnow, Riza Durmisi, Peter Ankersen, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Daniel Wass, Mathias «Zanka» Jørgensen, Lasse Nielsen, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Thomas Delaney, Nicolaj Thomsen, William Kvist, Rasmus Falk, Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Martin Braithwaite og Viktor Fischer. (©NTB)