Jesper Simonsen var blant mange som imponerte stort da Troms/Finnmarks kretslag slo Telemark i den nasjonale G14-serien på Alfheim i dag.

Simonsen scoret ekte hat trick på bare ti minutter i dagens 5-1-seier.

* Se hat tricket til Simonsen i høydepunktene her

– Jeg hadde jo litt flaks med veldig gode innlegg, så jeg er veldig takknemlig for dem, sier Jesper Simonsen.

– Men du er jo på rett plass til rett tid?

– Ja, det er instinktet mitt, smiler 14-åringen.

– Bedre enn storebror

Han er lillebroren til den ni år eldre Jonas Simonsen – som scoret hat trick for Mjølner i dag da han snudde kampen på overtid med to scoringer.

– Har du måltyv-egenskapene til din bror?

– Ja, kanskje litt bedre, svarer han selvsikkert.

– Hva er ambisjonene dine på fotballbanen?

– Det er å komme inn på TIL sitt A-lag, sier Simonsen.

Bardufoss-gutten synes det er stor stas å spille på samarbeidslaget til TIL, Troms fotballkrets og Finnmark fotballkrets.

– Jeg har spilt med denne gjengen noen kamper nå, og har fått selvtillit. Det føles nesten som mitt eget lag, og gjør det lettere å prestere, sier han.

– God i boksen

TIL D-trener Stian Ryslett nyter godt av den høyreiste Simonsen sine avslutteregenskaper.

– Han er god i boksen, så han gir oss noe som vi ikke har fra noen andre. Tøff og ofte først på ballen i boks. God både på hodet og med beina.

Ryslett var naturligvis fornøyd med 5-1-seieren over Telemark, og likte spesielt godt måten målene kom på. Samtlige scoringer ble skapt etter praktangrep.

– Det var artig med seier. Vi har trent hele uka på å skape overtall i korridorene og komme til innlegg. Jeg tror faktisk det er de første innleggsmålene vi har scoret i år, så det hjelper å trene, sier Ryslett.