Manchester United kom fra 1-1 i lokaloppgjøret mot Manchester City på hjemmebane, før Arsenal reiste fra Old Trafford med 2-0-seier i FA-cupen en uke senere.

De siste ukene har ikke vært oppløftende for United. Det toppet seg med tapet for Arsenal og forverret seg ytterligere da Alex Ferguson sparket en sko i ansiktet til David Beckham etter kampen.

Manchester United var riktignok ikke på sitt beste mot Juventus, men denne gangen endte det i hvert fall med seier. Wes Browns scoring etter tre minutter åpnet showet. Så var det tid for Beckham-magi. Fem minutter før full tid la han en lissepasning til Ruud van Nistelrooy, som bare hadde å dempe ballen og styre den inn i nettmaskene i en og samme berøring.

Dermed leder United gruppe D med fem poeng på Juventus når det gjenstår to kamper (Juventus og Basel borte).

Juventus kom til England uten en rekke av sine beste spillere på grunn av sykdom og skader. Gigi Buffon (førstekeeper), Marcelo Salas, Marco Di Vaio, Luca Zambrotta og Alessandro Birindelli måtte alle bli hjemme med influensa.

Ettersom Alessandro Del Piero, Mark Iuliano og Igor Tudor var ute med skader, mente manager Marcello Lippi det var grunn til å utsette mesterligakampen. Han fikk ikke gehør hos Det europeiske fotballforbundet (UEFA) og måtte etteranmeldte tre juniorspillere.

Situasjonen ble ikke bedre for Juventus da Antonio Conte strakk en muskel under oppvarmingen og måtte stå over kampen. Men til tross for en sterkt redusert Juventus-stall, klarte ikke Manchester United å briljere mot den italienske fotballstormakten i onsdagens kamp.

David Beckham og Ruud van Nistelrooy beviste likevel at Manchester United har enkeltspillere som kan avgjøre kamper på egen hånd. Fem minutter før slutt serverte de publikum godbiten som varmet 66.700 på tribunene.

Det ble mer underholdning for publikum da Nistelrooy valgte å feire scoringen med å kaste United-drakten til fansen. Dommeren, som måtte vente på at Nistelrooy fikk en ny drakt, syntes ikke det var like morsomt.

Men det var ikke helt slutt der. Juventus og Pavel Nedved fikk et trøstemål to minutter på overtid, uten at det hjalp mye for italienerne.

Ole Gunnar Solskjær ble byttet inn for en strekkskadet Paul Scholes ti minutter før slutt, men klarte ikke å markere seg nevneverdig.