Kostnaden for de to leilighetene skal være 40,1 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv. Begge leilighetene kostet 20.050.000 millioner kroner hver. Adressen på leilighetene er Sørengkaia 151 og Sørengkaia 175, og de ligger rett ved Oslofjorden. Boligene inneholder fire balkonger og en stor privat takterrase, melder avisen.

Per A. Flod, Carews mangeårige agent, ønsker ikke kommentere saken lørdag formiddag.

DN skriver at etterspørselen har vært stor.

– Det har vært over alle forventninger. Vi har solgt utrolig bra helt fra starten. Vi var vel utsolgt et år før planen, sier administrerende direktør Bjørn-Tore Olsen i Sørenga Utvikling til avisen.

I november kom det fram at John Carew krevde erstatning etter at han solgte en bygård på Frogner i hovedstaden for 120 millioner kroner.

Den tidligere Norge-spissen, med 91 landskamper eier eiendommer i eget navn til samlet verdi av 59 millioner kroner. Nettavisen har skrevet at Carew eier over 30 eiendommer i Norge og utlandet.

Etter karrieren har Carew gjort ny karriere som skuespiller. I filmen «Black Frost» som han holder på med for tiden er budsjettet på 200 millioner kroner, ifølge iTromsø.

Carew, som har blitt 37 år, spilte i storklubber som Roma, Lyon, Aston Villa, West Ham og Valencia i utlandet, samt Vålerenga og Rosenborg hjemme.