Styrekrangel om Nordlie kan gi milliontap for 1.-divisjonsklubb

Styrelederen i Strømmen ønsket å hente inn Tom Nordlie, men forslaget ble nedstemt.

Tom Nordlie var ønsket av deler av styret i Strømmen, men forslaget om å ansette treneren ble nedstemt. Tom Nordlie var ønsket av deler av styret i Strømmen, men forslaget om å ansette treneren ble nedstemt. Foto: Roar Christensen

Tom Nordlie var sterkt ønsket i trenerteamet til 1.-divisjonsklubben Strømmen av deler av styret. Forslaget ble imidlertid nedstemt med tre mot fire stemmer.

– Jeg kan bekrefte at flere ledere i Strømmen har jobbet fram en avtale som innbefatter Tom Nordlie i et team med Espen Olsen. Olsen har overfor meg gitt inntrykk av at det var viktig for ham fortsatt å være hovedtrener. Det kom til avstemming i styret. Der ble en avtale med Nordlie nedstemt, med tre— mot fire stemmer, sier leder Jan-Ove Molle til Romerikes Blad.

Styrelederen bekrefter at han og daglig leder Per Nygren stemte for å få til en avtale med Nordlie i styret.

Legger ikke Nordlie-ballen død

Nåværende hovedtrener Espen Olsen, som har kontrakt ut 2016, skal ha vært sterkt imot en Nordlie-ansettelse. Ballen er imidlertid ikke lagt helt død ennå.

— Jeg mener klubben har tatt et feil valg. Det skal jeg ikke legge skjul på. Flertallet avgjorde, men hverken vi eller Nordlie har ikke lukket døren, sier styreleder Molle.

Avgjørelsen i styret kan gi milliontap for Strømmen. NRC/Team Bane, en av klubbens største sponsorer, skal ifølge styrelederen ha gitt beskjed om at de ville spytte inn over 1 million kroner i klubben og bidra til å ruste opp klubbens anlegg. Etter at Nordlie-avtalen ikke ble med noe av, trekker de seg ut av klubben.

— Det betyr også et inntektstap av et sekssifret beløp. Dette var også styret informert om, forteller Jan-Ove Molle.

Overfor Romerikes Blad bekrefter Nordlige at han har fått et tilbud fra Strømmen, men han ønsker ikke å uttale saken utover det på nåværende tidspunkt.

Nordlie ga seg som Avaldsnes-trener tidligere i høst. Han forklarte det med helsemessige årsaker.

Hør den nye utgaven av vår sportspodcast: