Nå scorer ingen i Eliteserien mindre enn Odd: – Det er frustrerende

Odd klarte heller ikke mot Sarpsborg 08 å finne veien til nettmaskene. Resultatet er skienslagets fjerde 0-0-kamp på de fem siste kampene,

Odds Ballklubb 0-0 Sarpsborg 08

Skagerak Arena

Dag-Eilev Fagermos mannskap maktet ikke å sette ballen i mål bak topplaget Sarpsborg 08, men kjørte kampen mot slutten og var svært nært å få med seg tre poeng.

Etter en jevnspilt førsteomgang, åpnet kampen seg opp de siste 15 minuttene.

Odd fikk tre kjempesjanser på rappen like før slutt, men verken Riku Riski (x2) eller Fredrik Nordkvelle maktet å sette ballen i mål.

– Det var de tapte sjansers kamp. Vi kjørte kampen, men klarte ikke å score. Det er frustrerende, sa Fagermo til Eurosport etter kampen, vel vitende om at laget hans nå har seks kamper uten seier.

Lagets 0-0-bonanza startet 27. mai med 0-0 mot Sandefjord. Det ble etterfulgt av samme resultat hjemme mot Brann og borte mot Sogndal. Sist ble det 1-5-tap mot Aalesund, men søndag var laget tilbake i samme spor da det ble 0-0 mot Sarpsborg 08.

Det kunne imidlertid ha endt annerledes om ikke Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen hadde hatt en svært god dag på jobben.

Etter 86 minutter så hele stadion ballen i mål da Stefan Mladenovic slo inn fra venstre. Der ventet Jone Samuelsen som umarkert fikk avslutte fra rundt sju meter. Ballen var på vei mot Kristiansens venstre hjørne, men sisteskansen kastet seg og fikk slått ballen vekk.

På overtid fikk S08-spiller Kristoffer Zachariassen en kjempemulighet da han tok ned ballen på brystet inne i feltet. Hans avslutning smalt imidlertid på utsiden av nettveggen til Sondre Rossbach.

– Jeg synes vi var litt heldige i dag. Det var Odd som hadde de største sjansene, og vi er fornøyd med at vi kan ta med oss ett poeng i dag, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke etter kampen.

Resultatet gjør at Odd ligger på sjuendeplass med 22 poeng, mens Sarpsborg 08 ligger på tredjeplass med 26 poeng. Odd kan imidlertid passeres av Vålerenga hvis VIF slår Brann senere i kveld.

(©NTB)