Kos og klems: RBK har akkurat scoret mot Breidablik i den 1, kvalifiseringsrunden. Her er det Torgeir Børven og Kristoffer Zachariassen som jubler. Kos og klems: RBK har akkurat scoret mot Breidablik i den 1, kvalifiseringsrunden. Her er det Torgeir Børven og Kristoffer Zachariassen som jubler. Foto: Richard Sagen

Adressa har sikret seg TV-rettigheter: Viser RBKs neste kamp i Europa

Adresseavisen sender også tredje kvalifiseringsrunde til Europaligaen. Kommende torsdag møter Rosenborg tyrkiske Alanyaspor.

– Dette er kjempeartig. Vi vet hvor viktig Rosenborg er for leserne våre, sier sjefredaktør Kirsti Husby.

– Disse rettighetene forsterker vår RBK-satsing, som er viktig for våre trønderske brukere. Vi skal være tett på Norges største klubb, sier sportsleder Charlotte Sundberg.

Slo ut Ventspils

Torsdag tok RBK seg videre i Europa, på bekostning av latviske Ventspils.

Som i de to første rundene er det nå klart at Adresseavisen har sikret seg TV-rettighetene til den tredje kvalifiseringsrunden.

Den er satt opp som hjemmekamp mot tyrkiske Alanyaspor, og spilles førstkommende torsdag.

Dette betyr at våre abonnenter kan se oppgjøret på adressa.no.

Nest siste hinder

På grunn av korona-situasjonen spilles også den 3. kvalifiseringsrunden som enkeltkamp. Dette er nest siste hinder for RBK på veien mot et gruppespill i Europaligaen.

Adressa samarbeider med VG om de norske rettighetene til kampen, som dermed bli tilgjengelig for begge avisenes abonnenter.