15.42: Ingenting å legge til mener dommeren og blåser i fløyta for siste gang. TIL tar en overbevisende 4–1-seier mot slovakiske Trencin!

15.40: Håpløst langskudd fra Trencin fra vel 35 meter, når klokka nærmer seg 90 minutter.

15.39: Trencin presser framover, men TIL får klarert inne i egen 16-meter.

15.37: Johnsgård med strøken langpasning mot Lehne Olsen, som smeller til fra vel 13 meter, langt over. Mener han får en kraftig dytt i ryggen, som får han i ubalansen, men ingen ny straffe mener dommeren.

15.36: Fem minutter igjen av kampen. TIL kommer til å vinne sin første kamp i Tyrkia med god margin.

15.30: Så er det duket for nok en unggutt. Gustav Severinsen får sin TIL-debut når han får de siste 10 minuttene for Magnus Andersen.

15.27: 4–1, 4–1, 4–1! Trencin-keeperen feller Espejord, som snapper en dårlig pasning i forsvaret. Aron Sigurdarson trår fram for å ta straffen og selv om keeper går rett vei, er skuddet godt plassert helt nede i keeperens høyre hjørne.

15.25: 75 minutter spilt. Ingen store sjanser til noen av lagene den siste tiden.

15.18: Antonsen må ut med skade. En Trencin-spiller går inn med strak fot mot Antonsens kne og venstrebacken må ut. Han erstattes av 17 år gamle Henrik Johnsgård.

15:16: Hvis dere ønsker å se selve kampen, går kampen live på youtube her:

15.15: I kampens 63 minutter går Christina Landu-Landu av banen. Han blir erstattet av unggutten Peter Aas (19).

15.14: Antonsen løpes overende, men ingen frispark. Blir en brukbar mulighet for Trencin, men avblåses for frispark i favør TIL.

15.12: Spilt i litt over en time. Gutan fikk ett mål i fleisen, men slo kjapt tilbake og virker å ha god kontroll på kampen nå.

15.07: TIL øker ledelsen! Kun minuttet etterpå svarer TIL. Igjen er det Sigurdarson og Lehne Olsen som står for målet. Sigurdarson slår inn fra venstre mot Lehne OIsen, som skyter i en forsvarsspiller, får ballen tilbake, og plasserer ballen rolig i venstre hjørne bak keeperen. 3–1 til TIL!

15.06: Trencin reduserer! Etter 54 minutters spill får det slovakiske laget sin første scoring. Målet kommer etter en heading fra corner, der en Trencin.-spiller stanger ballen i krysset bak Loncaric.

14.45: TIL dobler ledelsen! Aron Sigurdarson har ballen på venstresiden, slår fri Thomas Lehne Olsen som kommer alene med keeper. Han setter den rolig til venstre for keeper. 2–0 til TIL.

14.42: Trencin på en sjelden mulighet. De bryter seg gjennom alene mot Filip Loncaric, men det blir avblåst etter at Simen Wangberg blir tatt for tøft i en duell.

14.35: Ny stor mulighet for TIL. Lehne Olsen kommer fri seks meter til høyre for mål og skyter på halv volley en halv meter over.

14.33: Innlegg fra høyresiden til Thomas Lehne Olsen som header ballen like utenfor venstre stolpe.

14.32: Stor sjanse for Runar Espejord. Han får tak i ballen ved bakre stolpe og skyter rett på keeper.

14.25: Nesten ny scoring. Espejord kommer fri på hjørnet av 16-meteren. Slår et innlegg til Aron Sigurdarson som skyter rett på keeper. Burde scoret der.

14.24: TIL tar ledelsen! Runar Espejord har vært mye involvert og nå scorer han. Magnus Andersen kommer på et fint løp på høyresiden, hvor han akkurat holder ballen inne. Slår et fint innlegg til Espejord, som halvveis stupheader ballen i mål. Det er Espejords tredje avslutning på mål og det er en fortjent ledelse. 1–0 til TIL.

14.19: Ny TIL-sjanse. Espejord stjeler ballen fra et Trencin-innkast. Spiller ballen til Magnus Andersen som skyter fra 20 meter, opp mot vinkelen, men keeperen rekker opp og slår ballen ut.

14.13: Fortsatt 0–0. TIL prøver å få Runar Espejord og Thomas Lehne Olsen til å «linke opp» på topp, men de har ikke lyktes ennå. Trencin er mer med i kampen og satte nettopp et frispark fra 20 meter rett over.

14.06: Kjempesjanse for Runar Espejord! Får sjansen etter en pasning fra Aron Sigurdarson, men skyter rett på keeper upresset fra 10 meter.

14.04: TIL har åpnet best og hatt to cornere allerede. I tillegg til et frispark fra 25 meter som Morten Gamst Pedersen slo inn og førte til en av cornerne.

14.00: Kampen starter i sol og lite vind. TIL i sine vante drakter, det slovakiske laget har helt sorte drakter. Ni tilskuere rundt banen.

TIL er på treningsleir i Tyrkiske Belek. Der venter slovakiske Trencin i et oppgjør som starter 14.00.

Gutan starter med følgende lag i et 4–4–2-system: Filip Loncaric - Christian Landu-Landu, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Kent-Are Antonsen - Magnus Andersen, Morten Gamst Pedersen, Jonas Johansen, Aron Sigurdarson - Thomas Lehne Olsen, Runar Espejord

På benken: Jakob Karlstrøm, Gustav Severinsen, Henrik Johnsgård, Mikael Norø Ingebrigtsen og Peter Aas.

En rekke spillere er ikke aktuelle for kampen i dag. Hans Norbye, Jostein Gundersen, Gudmund Taksdal Kongshavn, Lasse Nilsen, Slobodan Vuk og Gjermund Åsen er alle med til Tyrkia, men uaktuelle på grunn av skader. Fredrik Michalsen, William Frantzen og Ulrik Yttergård Jenssen er ikke med på treningsleiren.

Vi gir deg de viktigste hendelsene underveis i kampen i denne artikkelen.

Fått med deg disse TIL-sakene fra Tyrkia:

Derfor velger Gamst bort realityshow og bokplaner

Slik blir laget i årets første TIL-kamp: - Ikke utenkelig at flere får sjansen

Gamst: - Rett å få inn en utenlandsk landslagssjef

TIL har mål om å hente to talenter opp i A-stallen hvert år: - Disse kan være de neste som lykkes