Massiv Maradona-støtte ved hjemkomsten

<p>Flere tusen fotballfans møtte opp på flyplassen i Buenos Aires.</p>

RØK UT: Diego Maradona og Argentina tapte kvartfinalen mot Tyskland. Nå får han støtte i hjemlandet. RØK UT: Diego Maradona og Argentina tapte kvartfinalen mot Tyskland. Nå får han støtte i hjemlandet. Foto: Digitalsport

Alt om VM får du her:

Flere tusen fotballfans møtte opp på Ezeiza-flyplassen i Buenos Aires for å vise sin støtte til Diego Maradona og det argentinske landslaget.

Brasil trengte sikkerhetsvakter da de landet i Rio de Janeiro etter sin VM-fiasko søndag. Argentina fikk en langt varmere velkomst. Selv om Albiceleste (de hvite og himmelblå) ble sendt ut av fotball-VM med pinlige 0-4 mot Tyskland var støtten enorm.

«Fortsett Diego. Vi støtter deg», sto det på en plakat. Den store supporterhorden hadde tatt på seg landslagets farger før de samlet seg for å ta imot stjernespillerne. Etterpå bar det rett til fotballforbundets hovedkontor for de hjemreisende spillerne.

«Diego 2014», sto det på et annet skilt. Det er langt fra sikkert Maradona fortsetter som argentinsk landslagssjef. Han fikk kritikk for manglende taktiske evner etter stortapet mot Tyskland. Allerede mandag venter møter med Argentinas fotballpresident Julio Grondona.

– Jeg må snakke med min familie og spillerne først , sa Maradona om sin framtid etter at Tyskland ble for sterke i helgen.

I 1986 ble Argentina verdensmester i fotball med Diego Maradona som den store helten.

(©NTB)