Kampen var 70 minutter gammel da Winsnes fikk ballen innenfor Glimts 16-meter. Inntil seg hadde han Paulsen, helt til han dro finta som ga ham fri bane mot mål. Samtidig som han tråkket på ballen, snurret han 360 grader rundt og etterlot en fullstendig utspilt back på bakken.

Etter å ha avansert et par meter dundret han ballen opp i motsatt kryss, utagbart for keeper Tor Egil Horn. En klar kandidat til årets mål om det hadde skjedd i en eliteseriekamp. Scoringen var den siste i 3-1-seieren over Glimt i går.

— Det blir liksom ikke helt det samme å gjøre det i Abrahallen, men så klart jeg er fornøyd med måten jeg fikk det til på. Det er en slags refleksfinte som jeg får til en gang iblant, sa Fredrik.

Trener Åge Hareide sparte ikke på superlativene:

— Kampens desiderte høydepunkt. Helt fantastisk, og den bare viser Fredriks store potensial, sa Hareide og fikk støtte av flere:

— En kjempescoring. Artig å se på både for oss spillerne og for publikum, sa Harald Brattbakk.

— Kjempeartig. Den finta var en god prestasjon som han viser oftere og oftere, sa Frode Johnsen.

Men det var ikke bare klasse over spillet Rosenborg presterte. Spesielt i 1. omgang var det mye som gikk galt, og i perioder var det hawaiipreg over den defensive delen.

— Det var mye blandet drops over det vi gjorde. Vi ga Glimt alt for mange overgangsmuligheter, og vi var i tillegg usikre i forsvarsspillet. I andre perioder fungerte det meste veldig bra. Totalt sett ble det en grei gjennomkjøring, sa Hareide.

Det som gledet mest var spillet de siste 45 minuttene. Ørjan Berg ble byttet inn og tok over den sentrale midtbanerollen, mens Fredrik ble flyttet til venstre indreløperplass. Og slik kan det ifølge Hareide bli fremover.

— Ørjan er veldig flink til å stabilisere og tar de kloke valgene hele tiden. Ved å bruke Fredrik som indreløper får vi utnyttet hans offensive kvaliteter bedre. Slik det ser ut nå, foretrekker vi Ørjan fremfor Fredrik i den sentrale midtbanerollen, sa Hareide.

Det var ikke bare Ørjan og Fredrik som viste positive takter. Frode Johnsen og Dagfinn Enerly (spilte sine første minutter for året) viste takter som lover bra. Mest påfallende var likevel innsatsen Ståle Stensaas la for dagen. Venstrebacken benyttet i Janne Saarinens skadeforfall anledningen til å vise seg frem.

— Jeg synes det var flott å se Ståle. Han spilte en god kamp, også defensivt. Det er absolutt positivt at han viser seg frem på denne måten, sa Hareide.

— Målet mitt er å ta tilbake plassen på venstrebacken. Jeg følte meg som et klart andrevalg under Nils Arne, men nå når Åge har kommet inn står vi likt. Det er i hvert fall positivt å høre at Åge likte det jeg gjorde i dag, sa Ståle Stensaas.