Real Madrid fikk en perfekt start på årets sesong da de sikret seg sin tredje supercuptriumf etter femmålsthrilleren mot Sevilla tirsdag kveld.

Etter matchen har verdensstjernene gått løs på sosiale medier og lagt ut masse reaksjoner fra garderoben. Stjernene brukte godt over en time før de kom ut i mixed zone for intervjuer tirsdag kveld.

Ydmyk matchvinner

Man skulle tro at matchvinner og høyreback Dani Carvajal kom til å ta av etter at han dunket inn den avgjørende scoringen i ekstraomgangene. Han er imidlertid en av få Real Madrid-spillere som var involvert i triumfen som ikke har lagt ut noen egen Twitter-post.

— Fotballen er rettferdig, hardt arbeid lønner seg til slutt!! Gratulerer bror, skryter Alvaro Morata av supercupfinalens matchvinner Dani Carvajal.

Denne posten har riktignok den bunnsolide høyrebacken forståelig retvitret. Nacho (til høyre) ble sittende på benken hele matchen.

- Umulig å få en bedre start

Sergio Ramos var også en meget fornøyd mann etter kampen. To minutter på overtid var det nok mange aviser som gjorde klar overskriften «Sergio Ramos syndebukk mot gamlelaget,» men midtstopperen ville det annerledes. Han stanget inn utligningen tre minutter på overtid og ga Los Galacticos en ny sjanse i ekstraomgangene som de tok godt vare på.

— Umulig å få en bedre start (på sesongen, red. anm.), kom an, twitrer Real Madrid-kapteinen mens han kysser pokalen.

Ramos har også lagt ut tre forskjellige poster på Facebook hvor han hyller lagseieren.

«En tittel som et resultat av lagarbeid og kjemping til siste minutt. Vi starter med å vinne! / Første tittelen for sesongen,» og et bilde av at han løfter pokalen med resten av laget.

Superdebutanten Marcos Asensio er også en mann med grunn til å smile etter tirsdagens supercuptriumf. Stortalentet fikk hele Lerkendal Stadion til å gispe etter luft da han klinket ballen i krysset etter 21 minutter.

Etter kampen mottok unggutten hyllest av sjefen sjøl, hovedtrener Zinedine Zidane, som fastslo at spanjolen blir i Real Madrid denne sesngen.

Her poserer 20-åringen unektelig stolt med gullmedaljen og pokalen. Marcos Asensio hadde aldri scoret et mål på seniorfotball før tirsdagens supercupfinale.

Fransk trio

Karim Benzema vektla heller den franske trioen som årsaken til seieren, her symbolisert med han selv, sjefen sjøl Zinedine Zidane og midtstopper Raphael Varane. – French connection!

På Facebook derimot er franskmannen mindre ydmyk. Her poserer han med gullmedaljen og pokalen med et peace-tegn. «One more!» sier kraftspissen.

Mateo Kovacic og James Rodriguez fikk også sneket med seg et bilde av «bøtta».