Skuffet over Högdahl

Kolstad-leder Jostein Sivertsen slår tilbake mot Strindheims Arne Högdahl.

Saken oppdateres.

- Jeg ser med de uttalelsene hans at han ikke tenker på herrehåndballens beste i Trondheim. Det å ville andre godt er fraværende i herrehåndballen i byen, sier Jostein Sivertsen daglig leder i Kolstad håndball.

Högdahl overbevist

Han er skuffet over uttalelsene til Högdahl etter at Kolstad ble valgt som regionens satsingsklubb. Strindheim-lederen uttalte i dagens utgave av Adresseavisen at han var overbveist om at regionen har valgt å satse på feil kort. Han syns det var et ubegripelig valg.

- Det er også motsigelser i det han sier når han ønsker at det bare skal satses på en klubb. Tidligere har han sagt at konkurranse er bra, sier Sivertsen som ser det som positivt for det lokale nivået at det også blir satset litt på rivalen.

Han skjønner at Strindheim er skuffet, men syns Högdahl drar det langt.

- Vi er best

- Det at han er overbevist om at håndballregionen tar feil gjør at han hever seg over dem og trekker valget i tvil. Han har ikke kjennskap til hvordan vi driver i Kolstad, sier Sivertsen.

Högdahl argumenterte blant annet med den profesjonelle holdningen Strindheim har hatt til den organisatoriske biten og det grunnlaget de har med så sterk rekruttering i klubben.

- Når det gjelder rekruttering har han rett, men vi har gode samarbeidsavtaler med Tiller. Men vi har bedre spillerstall og apparatet rundt er også bedre. Jeg vet at vårt opplegg er det beste, sier han.

 
På forsiden nå