Blir håndballmillionær

En ny personlig avtale vil trolig skaffe Camilla Herrem et syvsifret inntektsbeløp i året.

  Foto: Glen Musk

Saken oppdateres.

Det bekrefter Herrems manager Eskil Ervik, rådgiver i Blostrupmoen management, overfor Adresseavisen.

Syvsifret beløp

- Vi jobber med en ny avtale som trolig lanseres i desember. Hvis den går i orden og hun lykkes fullt ut, kan hun leve veldig godt av sponsoravtalene hun har. Ser du klubbinntekt og alle avtaler i ett, vilhun med 80 prosent uttelling komme opp i millionlønn, sier han.

Dermed blir Herrem, som allerede har en avtale med en hårproduktprodusent, den første Byåsen-spilleren med en syvsifret inntekt.

Ervik uttalte i mai at han hadde som mål å skaffe Herrem fire-fem solide aktører som hun kan bygge fremtiden sin rundt. Om avtalen det nå jobbes med går i boks, kan det hende Herrems private sponsorportefølje ender på to selskaper.

Passer på imaget

- Den avtalen vi nå jobber med vil hjelpe Camilla og den vil hjelpe Byåsen, fordi Camilla kommer til å bli en sterkere profil, sier den tidligere skøyteløperen, som innrømmer at det er litt utfordrende å finne private samarbeidspartnere som ikke krasjer med Herrems klubb- eller landslagssponsorer.

Ervik påpeker at det er viktig at avtalene de inngår, passer med den rappkjeftede lynvingens image.

- Vi hopper ikke på hva som helst. Det er viktig at det passer henne, og må spille på det hun er kjent for - gjenspeile den friskheten hun har. Camilla er ungdommelig, og mer av den nye generasjonen utøvere. Hun er ikke så strømlinjeformet, sier han.

Sportslig fremgang

Da Herrem i februar forlenget kontrakten med Byåsen til å gjelde frem til sommeren 2012, fikk hun også et solid lønnshopp. Etter det Adresseavisen kjenner til tjener Herrem 300000-400000 kroner, avhengig av bonuser. Med de personlige avtalene i tillegg har Herrem definitivt til salt i grøten. Det gjør hverdagen enklere, innrømmer rogalendingen.

- Jeg kan gjøre de tingene jeg kan og vil, og kan trene så mye jeg vil, i stedet for å kanskje måtte få meg en jobb. Tidligere har det vært vanskelig å få alt til å gå opp med husleie og regninger og så videre. Nå slipper jeg å bekymre meg for det, sier hun.

Dermed har landslagsstjernen mulighet til å være med på alt som er av treninger - både morgen og ettermiddag.

- Jeg merker at fremgangen min er større enn tidligere, sier hun, og hyller samtidig jobben manager Eskil Ervik har gjort for henne.

- Det betyr utrolig mye at jeg har ham. Han fikser alt, og jeg kan snakke med ham om alt mulig. Jeg tror ikke han vet hvor mye jeg setter pris på ham. 
        
            (Foto: Glen Musk)

  Foto: Glen Musk

På forsiden nå