Halvannet bein i mesterligaen

Byåsen er nærmest klar for Mesterligaen etter storseier i den første kampen av to i kvalifiseringen. Skåret i gleden er at Gøril Snorroeggen slo opp igjen leggstrekken.

Saken oppdateres.

Etter 30-19 i den første av helgens to kval.kamper skal det et lite under til for at Byåsen ikke spiller mesterliga-håndball i vinter.

Transportetappe
Kveldens kamp mot det rumenske laget ble etter hvert en transportetappe for jentene. Ved pause ledet Byåsen 17-12.

Trener Valeri Putans var storfornøyd med jentene sine.

- Kjempebra. Jeg er veldig fornøyd med hvordan jentene gjennomførte kampen, sa han etter kampen.

Slapp inn juniorer
Han startet med sine mest rutinerte. Etterhvert slapp han blant andre utpå juniorene Tonje Nøstvold og Marit Malm Frafjord.

Og spesielt førstnevnte imponerte stort. Åtte mål stoppet Stavanger-jenta på etter at hun satte inn seks strake på slutten av 1.omgang.

Det er imponerende å se at de unge viser seg fram. Vi lot dem se på i starten for å se at dette ikke var farllig, og de leverte varene, smiler Putans.

Til tross for 11 måls-ledelse før returkampen i morgen, tør ikke Putans ta noe for gitt.

Nedtur
- Jeg har ingen eksempler akkurat nå på noen som har tapt med 11 mål i returkampen. Men jeg har vært med for lenge til at jeg sier vi er mesterligaen. Vi spiller jo hjemme i trygge omgivelser også i morgen, og det hjelper oss veldig, mener Putans.

For Gøril Snorroeggen ble det både glede og nedtur. Glede over at laget vant, nedtur for at strekken i leggen ble slått opp igjen.

- Jeg følte meg veldig bra i starten, men så kom strekken igjen. Det er surt, men jeg håper å være tilbake igjen i løpet av kort tid, sier Snorroeggen som neppe spiller seriekampen mot Bækkelaget førstkommende onsdag.

 
        
            (Foto: glen musk)

  Foto: glen musk

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå