Bryne har spilte ganske dårlig, selv om forvaret var patent. Så tynt var det framover, at laget ikke hadde en eneste sjanse i første omgang. Først i kampens aller siste spilleminutt fikk jærbuene en skikkelig sjanse. Etter et godt angrep la Einar Braut over til Ole Hjelmhaug, som ehadet velplassert i hjørnet, men keeper var våken og fikk en hånd på den ikke alt for vanskelige ballen.

— Dette var dårlig. Vi klarer ikke å spille mer enn to trekk sammenhengende før vi mister ballen og blir løpende imellom, sa en frustrert Bryne-kaptein Geir Atle Undheim etter kampen.

Brynes nyervervelse Tommi Kautonen viste seg å være en bra duellspiller, som var sikker med ballen defensivt, men ikke klarte å skape noe offensivt.

Bryne stilte med dette laget, i formasjonen 4-3-3: Roger Eskeland, Pål Håpnes, Anders Friberg, Lasse Strand, Tommi Kautonen, Knut Sirevåg, Kai Ove Stokkeland, Andreas Nygård, Einar Braut, Geir Atle Undheim og Pierre Gallo. Reserver var Svein Bø, som spilte 2. omgang, og Ole Hjelmhaug. På grunn av skader og sykdom disponerte trener Erik Brakstad en tropp på bare tretten spillere.