— Det har ikke vært forhandlinger. Vi har ikke en gang bestemt oss for om vi vil kjøpe, sier Bratseth, som er oppgitt over reaksjonene i Bergen.

  • Saken er som følger: Da Brann spilte kamp mot oss her oppe, kom det fram at de kunne tenke seg en modell med å prøve salg av spillere i Norge før utlandet. Saken er jo at Brann må selge. Og hvem er da aktuell som kjøper? Jo, RBK. Vi har imidlertid verken tatt kontakt med Brann eller avgjort om vi vil ha Karadas. Hele denne saken er kommet opp etter at Brann har tatt initiativ overfor oss.

— Men dere er vel interessert?

— Jeg kan gå så langt som å si at vi må vurdere det og at vi vil ha gjort det i løpet av en uke. Vi må tenke på at vi har 25 mann i stallen og sånn sett ikke bruk for flere, men mannen er jo tross alt U21-spiller og det vil være galt av oss å si at vi ikke er interessert da. Vi har diskutert saken internt, men har ikke sittet samlet og bestemt noe. Så når bergenserne reagerer, så må de i hvert fall ikke skyte på oss, for vi har ikke gjort annet enn å være her. Det er Branns initiativ 100 prosent, sier Bratseth.

RBK-direktøren sier videre at i den grad de har snakket om Karadas, så har han vært omtalt utelukkende som et spissalternativ.

Adresseavisen/Bergens Tidende