Fakta West Ham — Liverpool

— Sesongen vår starter nå. Vi kan nok ikke vinne ligaen, men vi går for å komme til Mesterligaen neste sesong, sier Houllier.

— Etter uavgjort borte mot Arsenal i julen har vi stort sett vært bra. Nå tar vi også poeng, sier Liverpool-manageren etter seieren på en bane der verken Arsenal, Manchester United eller Newcastle har vunnet denne sesongen.

"Roeder Out"

Mange West Ham-supportere forlot Upton Park da 0-3-målet gikk i nettet, og ved kampslutt kunne en se skilt med "Roeder Out" på tribunen.

— Jeg synes synd på Glenn Roeder (West Ham-manager) fordi han møtte et meget godt Liverpool-lag i dag. Jeg vet hvordan det er å gå gjennom en tid som han gjør, og jeg føler med ham, sa Houllier.

John Arne Riise var sentral i alle Liverpools tre mål, da han slo inn hjørnespark på alle tre nettkjenningene:

0-1: Etter 7 minutter slår Riise inn, Baros header i nettet på første stolpe.

0-2: To minutter senere slår Riise inn, James bokser ut, og Gerrard dundrer ballen i mål fra 25 meter.

0-3: Riise slår et hjørnespark på lengste stolpe etter 67 minutter. Hyypiä header ballen inn foran mål, og Heskey header ballen i nettet.

Sikret seieren

Liverpool dominerte fra start, men etter 2-0 var laget mest opptatt av å sikre seieren. Det hadde laget små problemer med mot et West Ham-lag som sliter tungt.

Dette var for øvrig første gang siden 28. september at Liverpool scoret tre mål i ligaen. Den gang ble Manchester City slått 3-0 på Maine Road.