Tirsdag denne uken var midtstopperen i møte med Viking-direktør Bjarne Berntsen.

— Jeg trives godt i Viking. Det er en god klubb å være i, og min frue liker Stavanger, men det er for tidlig å ta en avgjørelse nå, sier Kuivasto til Aftenbladet.

Tidligst kommer en avgjørelse i sommer. Han vil se hva som skjer. Fortsatt godt Viking-spill kan by på muligheter for en overgang til en større klubb.

— Hvor stor er sannsynligheten for fortsatt Viking-spill?

— Som sagt, jeg trives godt.

Står uten agent

I forrige uke snakket Aftenbladet med den finske fotballagenten Juha Wallenlind. Han fortalte om uformelle forespørsler fra interesserte klubber angående Kuivasto, men pekte også på de generelle økonomiske nedgangstidene som preger store deler av europeisk fotball. Han så ikke bort fra at Kuivasto blir i Stavanger.

— Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor Wallenlind uttaler seg. Jeg avsluttet samarbeidet med ham for et halvt år siden og står akkurat nå uten agent, sier Kuivasto.

Aarsheim vil bli

Viking har for øvrig også startet en dialog med Bjarte Lunde Aarsheim. Hundvåg-gutten er også blant Vikings ti spillere hvis kontrakter utløper etter sesongslutt.

— Jeg ønsker i utgangspunktet å fortsette i Viking. Det forutsetter imidlertid at ting stemmer, sier Aarsheim.

— Både kontrakten og kroppen?

— Ja, sier Aarsheim, som har slitt med skader det siste halvannet året. Forhåpentlig er han tilbake for fullt i La Manga om en drøy uke.