– Jeg syns vi gjorde maksimalt av det vi kunne få til i dag, sier det norske Formel 1-håpet i et intervju sendt på Vsport1 etter lørdagens andre løp.

– Det første løpet var litt rotete, men det var deilig å slå tilbake i det andre.

Nordmannen ble kun slått av stallkamerat i Prema-teamet, Arthur Leclerc, lillebror til Formel 1-føreren Charles.

– Det var der vi ville ha deg. Meget sterkt, sier Vsport1-kommentatator Simen Næss Hagen ved Haugers målgang.

Helgens tre løp foregår på Paul Ricard-banen i Le Castellet, samme sted som Formel 1-førerne kjører Frankrike Grand Prix.

Den første løpshelgen i Barcelona endte med en 8. plass, et dramatisk krasj i seierskampen og – til slutt – Haugers første triumf i Formel 3.

Nordmannen leder Formel 3-mesterskapet totalt etter 5 av 21 løp med 48 poeng. Han deler posisjonen med franskmannen Victor Martins som endte på 3. plass og hadde beste rundetid.

Søndag får han en gyllen mulighet til å rykke fra. Da starter han i 2. startposisjon, bak danske Frederik Vesti (ART).

– Vi har noen små ting å jobbe med til i morgen, men ønsker å stå igjen på toppen, konstaterer Hauger.

Formel 3-helgene består av tre løp. Kvalifiseringen fredag avgjør hvor man starter i lørdagens første løp og søndagens løp.

• I løp én snus resultatene fra kvalifiseringen på hodet for de tolv beste. Vinner man den, starter man som nummer 12 i første løp. Nummer tolv får «pole position».

• I løp to snus den igjen, men da er det resultatene fra første løp som gjelder for de tolv beste. Siden Dennis Hauger ble nummer ni i første løp, startet han i fjerde startspor i det andre.

• Løp tre tar utgangspunkt i kvalifiseringen. Dette er det viktigste av de tre løpene, da det gir 25 poeng mot 15 poeng i de to første.