Arsenal, med Frida Maanum på benken fra start, hadde to poengs luke til serietoer Chelsea foran lokalduellen i engelsk fotball. Ett poeng til hvert av lagene gjør at luken forblir den samme.

Chelsea har samtidig én kamp tilgode på London-naboen. Dermed går det mot en svært tett og jevn avslutning på tittelkampen i den engelske kvinneligaen.

Flere poeng kunne samtidig fort vært delt ut fredag. Arsenal var nær ved å ta ledelsen før pause, men skuddet til nederlandske Vivianne Miedema traff stolpen. Gjestene var i det hele tatt det farligste laget i første omgang, men Chelsea spilte seg etter hvert inn i kampen.

Etter 64 minutter ble Frida Maanum sendt på banen for serielederen.

Like etter fikk Guro Reiten to kjempesjanser til å sende Chelsea foran. Begge avslutningene gikk rett på Arsenal-keeper Manuela Zinsberger.

Tre minutter før full tid ble det så dramatikk i motsatt ende av banen. Arsenal kom til flere avslutninger, men Chelsea-spillerne kjempet heroisk nærmest på egen målstrek og fikk til slutt ryddet ballen unne.

På overtid satte Chelsea-innbytter Jesse Fleming ballen i mål, men ble vinket av for offside. Deretter ropte hjemmelaget på straffe da et innlegg fra Sam Kerr traff hånden til Arsenals Leah Williamson. Dommeren vinket spillet videre.

Dermed ebbet kampen ut uten scoringer.

Maren Mjelde var ikke med i hjemmelagets kamptropp til fredagens storkamp.