Manchester United trenger en keeper som ikke har spilt i e-cup denne sesongen, mens Frode Olsen trenger spilletid. Derfor lanserer agent Erik Solér nå Olsen for United, skriver Aftenposten.

Det er helt umulig å si om det blir noe av, men vi har i hvert fall gitt våre kolleger i England beskjed om at de skal ta kontakt med Manchester United og varsle om Frode, sier Solér.

Fabien Barthez sliter med en lårstrekk, mens Raimond van der Gouw nettopp ble operert i kneet. Tredjevalget Nick Culkin er lånt ut til Bristol City.

I går fikk United tillatelse av Uefa til å leie inn en ny keeper. Om 11 dager er det ligaoppgjør mot Liverpool, med kvartfinale i mesterligaen mot Bayern München noen dager senere. Det er tvilsomt om Barthez er klar til den tid.

Manchester United virker sinnssykt stort når du ser på klubben fra utsiden. Det er kanskje likevel ikke så urealistisk for meg på grunn av den bakgrunnen jeg har som keeper. Men jeg tviler vel egentlig på at Ferguson vet hvem jeg er. Det hadde selvsagt ikke vært meg imot å få en slik sjanse, sier Frode Olsen.

Det som taler for Olsen er at han er rutinert, og at han vil være spilleklar umiddelbart. Om United vil være interessert i en keeper som er reserve i spansk 2. divisjon, er en annen sak.

eivind.aarre@ stavanger-aftenblad.no