– Han er en strålende spiller. Han har vært lenge i ligaen og vet hvordan man spiller hockey. Det er ingen hemmelighet at han er en god spiller, sier Zuccas lagkamerat Kevin Fiala ifølge NHLs nettsted.

Zuccarello vartet opp med en lekker scoring og en assist i 5–1-seieren mot Anaheim Ducks natt til søndag. Det var hans tredje kamp for sesongen etter skadeproblemene med håndleddet.

Playmakeren virker å være tilbake i god form. I fredagens 3–1-seier mot Anaheim Ducks sto også 33-åringen for en assist.

Trener Dean Evason forteller at Zuccarellos tempo er viktig for å åpne opp forsvaret til motstanderne.

Zuccarello sier selv at han føler seg bra.

– Noen kamper sitter pucken bra på kølla, og du føler deg bra. Andre kamper sliter du. De første tre kampene har pucken sittet bra og jeg har følt meg bra. Det hjelper også å spille med gode spillere. Jeg føler meg i veldig god form, sier Zuccarello ifølge NHLs nettsted.

Wild ligger tredje sist i sin avdeling. Neste kamp for Zuccarello er mot San Jose Sharks, laget på nest siste plass, mandag.

Grunnserien varer til 8. mai. Da må Wild være blant de fire beste av de åtte lagene i avdelingen for å sikre plass i sluttspillet.