Har knapt spilt førstelagsfotball de siste årene, men oser av trygghet og rutine likevel. Ikke satt på de store prøvene.

Marcus Holmgren Pedersen 6

Opp og ned som en strikkmotor på høyresiden. Lynkjapp og ivrig fremover, god bakover også. Norge har virkelig fått en back av høy internasjonal klasse i friskusen fra Hammerfest.

Andreas Hanche-Olsen 7

For en revansj etter tabben i Istanbul! Råsterk i duellspillet. Ryddet opp i stor stil foran egen boks. Løp også opp mange farlige forsøk fra gjestene.

Stefan Strandberg 7

Nok en gang ruvende i midtforsvaret. Ryddet opp både langs bakken og i luften. Beholdt også roen med ballen i beina når det var nødvendig. Helt sjef.

Birger Meling 6

Slapp med skrekken da han lot kanten passere bak ryggen. Ellers god defensiv kontroll. Litt mindre med fremover enn vi er vant med fra den kanten før pause. Mer med etter hvilen.

Martin Ødegaard 6

Det er ikke lett å være forsvarsspiller når Norges kaptein kommer jagende i press-spillet. Mye mer involvert enn i de foregående kampene. Spilte på små marginer og gjorde flere enkle pasningsfeil, men hele tiden en offensiv trussel.

Patrick Berg 5

Stabilisatoren på midtbanen var ikke så dominant som mot Tyrkia. Startet med noen grove pasningsfeil, men ble mer og mer venn med ballen utover i kampen.

Mohamed Elyounoussi 7

Han sørget for en magisk aften for fulle tribuner. Reis tilbake til England, behold formen og fortsett slik mot Nederland om en måned. Nydelig stupheading på 1–0, et minst like lekkert skudd i hjørnet på overtid.

Mats Møller Dæhli 6

Endelig tillit fra start etter flere gode innhopp. Involverte seg mye og kombinerte fikst med Holmgren Pedersen mange ganger. Nær scoring på skudd i første omgang.

Kristian Thorstvedt 4

Tøff jobb som spiss med ryggen mye vendt mot mål. Viljen var større enn evnene i denne kampen, men du verden for en innsats.

Jens Petter Hauge 4

Prøvde og prøvde hver gang han fikk ballen. Men mislyktes oftere enn det motsatte. Ikke så sterk i presset som de andre offensive spillerne. Tatt av ved pause.

Fredrik Aursnes 5

Erstattet Hauge de siste 45 minuttene. Spilte på det trygge, og hadde også noen gode kombinasjoner med Moi og Meling på venstrekanten.

Veton Berisha

Inn 27 minutter før slutt. Ble en god del med i spillet, men gjorde flere feilvalg.

Dennis Johnsen

27 minutter som innbytter for Møller Dæhli. Debutanten gjorde seg umiddelbart bemerket med et godt innlegg. Friskt innhopp.