Suksesstreneren snakker om fjorårets opprykk, årets møte med et langt høyere nivå og veien videre - både for sin egen og Træffs del. Og hvordan gikk det egentlig til da Petter, som opprinnelig skulle begynne i ny jobb i Vålerenga før inneværende sesong, i stedet ble værende i Træff?

Hva mener Torgeir Ruud Ramsli er nøkkelen til Træffs gode sesong, og hvordan vurderer han Sunndals 3–0-seier borte mot Vestnes Varfjell sist?

De tre i panelet går nemlig gjennom forrige og kommende runde i 4. divisjon for herrer, ser på opprykkskvaliken mot Sunnmøre og diskuterer hva som er et realistisk maksnivå for kretsens tredje beste seniorlag - etter Molde og KBK. De tipper også utfallet i Sunndal-Surnadal, som går av stabelen på Sande stadion lørdag.

Blant lytterspørsmålene til unge, lovende Sjåholm Melø er blant annet hvilke spillere i 4. og 5. divisjon han mener er gode nok for Træff, hvilke ambisjoner han har for egen trenerkarriere og hva han har lært i løpet av det første året som hovedtrener i 2. divisjon.

Træff-sjefen forteller også om hvor mye han har lært av sin far, Rune Sjåholm, og én konkret ting han aldri kommer til å kopiere fra faren.

Og hva har egentlig trenerteamet lovt Træff-spillerne å gjøre hvis spillerne sikrer tredjeplassen i PostNord-ligaen?

Dette og mer til i episode 24 av avisa Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten!

Annonsør i denne episoden er SpareBank 1 Nordmøre.