Norske Viktor Hovland lå i tetsjiktet før den siste runden av PGA-turneringen i Mayakoba, men nordmannen fikk en grusom start på runden sin.

For etter å ha åpnet med to par på rappen, pådro nordmannen seg en double bogey på tredje hull. Det gjorde at 25-åringen fra Ekeberg i Oslo dalte langt ned på resultatlisten.

Det norske golfesset slo imidlertid kontant tilbake med to strake birdier. Deretter ble det fire strake par, før dagens tredje birdie gikk i hullet for Hovland.

Etter tre par til, kom også den fjerde birdien. Også på det nest siste hullet sikret nordmannen seg en birdie etter et godt innspill. Siste hull endte på par.

Nordmannen endte turneringen på – 16 totalt etter fire dager, noe so, ga han en delt tiendeplass totalt.

Med sin score på - 23 totalt var det amerikanske Russel Henley som vant turneringen til slutt. Med god margin ned til Brian Harman med - 19 på andreplass og en rekke spillere med - 18 på delt tredjeplass.

Med andre ord Hovland en del slag unna å ta sin tredje tittel på rad på Mexicos sørkyst.

Turneringen i Mexico var Hovlands tredje denne sesongen. Fra før har han bokført en femteplass i ZOZO Championsship i Japan og en 21.-plass i The CJ Cup i USA.