Tertnes tapte for fjerde gang på rad: – Vi ble litt for passive

Etter tre strake tap skulle Tertnes slå tilbake mot Oppsal. Slik gikk det imidlertid ikke.

TAP: Det ville seg ikke for Madeleine Hilby og Tertnes bort mot Oppsal. Her fra kampen mot Vipers. TAP: Det ville seg ikke for Madeleine Hilby og Tertnes bort mot Oppsal. Her fra kampen mot Vipers. Foto: Rune Sævig

Oppsal–Tertnes 29–24

Til tross for at Tertnes gjorde en god kamp mot Vipers Kristiansand forrige runde, stakk seriemesterne av med alle poengene. Søndag skulle de reise seg borte mot Oppsal, men kom skeivt ut.

– Vi var ikke helt på fra start. Vi gjorde litt for mange enkle feil bakover, og fikk noen enkle scoringer imot i begynnelsen. Det ble en omgang hvor vi måtte jage hele tiden, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Vis fakta ↓
Oppsal–Tertnes 29–24 (13–12)

Manglet rytme

Lagene gikk til pause på stillingen 13–12, men heller ikke da andre omgang kom i gang var Tertnes helt med.

– Jeg synes vi hadde en god periode bakover i midten av annenomgangen, etter en litt dårlig start. Rytmen var ikke veldig bra i angreps- og kontringsspillet i dag, erkjenner Johannessen.

– Oppsal vil mer enn oss

De siste ti minuttene økte Oppsal ledelsen og vant til slutt kampen 29–24. Dermed gikk Tertnes på sitt fjerde tap på rad. Allerede på onsdag har de muligheten til å snu trenden, når de møter Storhamar.

– Vi må slippe oss mer løs i spillet. Vi ble litt for passive og litt forsiktige. Det virker som vi av og til ikke får ut det vi viser på trening, og som vi viste mot Vipers. Det så ut som Oppsal ville mer enn oss i denne kampen, sier Johannessen.