Den gang hadde han spillere som Luis Figo og Ronaldo i troppen, men Robson er enda mer begeistret over spillerne han nå har under sine vinger.

— Jeg har vært med i dette spillet i lang tid, og har aldri sett en tropp med et slikt potensial som jeg ser i Newcastle. Jeg hadde et bra lag med Ipswich, men jeg hadde ikke 20 bra spillere, da hadde jeg 14. I Newcastle har jeg mer og ser lyst på fremtiden til klubben, sier Robson til BBC.

Newcastle møter Bayer Leverkusen i mesterligaen i kveld. Et oppgjør vertene må vinne - om de skal ha muligheten til videre avansement.

— Hvis vi ikke hadde vunnet bortekampen mot Leverkusen kunne vi sannsynligvis si farvel til mesterligaen denne sesongen. Nå har vi imidlertid en liten mulighet, men vi må vinne. Tar vi ikke tre poeng er det over, så dette er en utrolig viktig kamp for oss, sier Robson.

Lagets kaptein, Alan Shearer, vil returnere tilbake til laget etter en to kampers suspensjon, og vil danne spisspar med Shola Ameobi.

Newcastle (4-4-2): Shay Given - Aaron Hughes, Titus Bramble, Andy O'Brien, Olivier Bernard - Brian Kerr, Kieron Dyer, Gary Speed, Laurent Robert - Alan Shearer, Shola Ameobi.

Bayer Leverkusen (4-5-1): Hans-Joerg Butt - Boris Zivkovic, Radoslav Kaluzny, Thomas Kleine, Diego Placente - Oliver Neuville, Carsten Ramelow, Yildiray Basturk, Jan Simak, Marko Babic - Franca.