— Jeg er skuffet over at supporterne buet på de unge spillerne da kampen var slutt, sier Beckham til Sky Sports.

— Kanskje var det ikke rettet mot de unge, men likevel er det skuffende, sier Beckham.

- Mange debutanter

— Husk på at etter pause var det stort sett unge spillere på England-laget, mange av dem var debutanter. Alle blir frustrerte over dårlige resultater, men dette er unge spillere som fortjente bedre enn dette, sier England-kapteinen.

— Vi spilte ikke så dårlig som resultatet kan tilsi. Vi spilte ikke så verst før pause, men lå under 0-2. Det var ingen god stilling å starte med for de unge etter pause, sier Beckham, og tenker på at Eriksson byttet alle 11 spillerne i pausen.

— Dette var bare en treningskamp, men det gjør vondt å tape slik. Supporterne må støtte oss i de neste kampene våre, sier Beckham.

Wayne Rooney ble historisk som tidenes yngste England-spiller, men det kommer til å drukne helt når de engelske fotballjournalistene rasler med sablene, og trolig krever Erikssons avgang.

For 1-3 hjemme mot Australia er flaut for en fotballnasjon som England.

Kewell danset gjennom

Måten det skjedde på var heller ikke tillitvekkende. Harry Kewell fikk herje ganske fritt mot et passivt engelsk forsvar, og danset inn 0-2 rett før pause.

Tony Popovic ga australierne ledelsen med en heading etter et frispark etter 15 minutter.

I pausen byttet England alle 11 spillerne, men det hajlp ikke noe særlig. England svarte riktignok med et reduseringsmål ved Francis Jeffers etter 70 minutter, men i stedet for et engelsk utligningsmål på slutten, kontret Brett Emerton inn 1-3. Pipekonserten fra publikum ved kampslutt kunne Eriksson garantert vært foruten, treningskamp eller ikke.