Landslagssjefen: – EM kommer for tidlig for Solås

Landslagsspiller Kjerstin Boge Solås (20) er tilbake etter kneskaden. Men ifølge landslagssjef Thorir Hergeirsson kommer EM for tidlig.

Kjerstin Boge Solås er på vei tilbake etter kneskaden. Men EM kommer for tidlig for landslagsspilleren. Kjerstin Boge Solås er på vei tilbake etter kneskaden. Men EM kommer for tidlig for landslagsspilleren. Foto: NTB scanpix

Landslagstrener Thorir Hergeirsson fulgte oppgjøret mellom Tertnes og Molde fra TV-skjermen. Der så han Solås tilbake i storform, men maner til tålmodighet, skriver Bergensavisen.

– Det ser bra ut, men det er samtidig viktig å bruke tid og ikke forsere noe. Hun er i den fasen nå hvor det er mest vanlig å pådra seg nye skader, sier Hergeirsson.

Han sier landslagsledelsen har tett dialog med Tertnes og oppfølgingen av skaden til Kjerstin.

– Jeg tror det er veldig viktig at hun gleder seg over å være tilbake og de små stegene hun tar. Er hun tålmodig får hun betalt for det, sier han og legger til at Solås skal få tid til å komme tilbake.

– Vi skal gi henne litt tid, hun skal få føle at hun er tilbake for fullt. EM i slutten av november kommer nok for tidlig for Kjerstin, men det kommer flere muligheter, avslutter han.

Oppgjøret mellom Tertnes og Molde endte for øvrig 27-22.

Norge spiller i gruppe D i Brest og innleder mot Tyskland 1. desember. Romania og Tsjekkia er også gruppen. (@NTB)