Allerede etter første mellomtid skrenset McGrath og klarte ikke å holde seg på beina. 22-åringen endte utenfor løypa og i nettet.

Det er tredje gang denne sesongen McGrath ikke klarer å ta seg til finaleomgangen.

– Det var litt spesiell snø i dag. Det føltes ut som det rista fra start og jeg ble ikke komfortabel. Det var rett og slett et minefelt, og det ble veldig urolig for meg. Jeg klarte ikke å holde meg disiplinert nok og det er bare en ting å gjøre, og det er å innse at det ikke er bra nok, var McGraths dom over egen prestasjon.

Lucas Braathen som kjørte ut som tredjemann ligger på en foreløpig andreplass 0,31 sekunder bak hjemmehåpet Manuel Feller på første.

– Neste omgang blir mer disiplinert og skjerpet. Jeg skal lære av de feilene jeg gjorde nå, og så er det bare å kjøre på, sa Braathen til NRK.

Henrik Kristoffersen kjørte en skuffene omgang og ligger på en foreløpig 14. plass.

– I toppen har de fjerna den verste isen som er veldig aggressiv, men i midten av bakken er det helt ukjørbart, sa Kristoffersen.

Sebastian Foss-Solevåg var noen få hundredeler bedre en Kristoffersen og ligger på 13. plass, mens Timon Haugan foreløpig er nede på 27. plass.

Sist ut av de norske kjørte Alexander Steen Olsen inn til 22. plass.

Følg direkte: Finalomgangen klokken 13:30.