Etter braktap mot Florø (1-4) i 1.serierunde har Nardo virkelig fått i gang poengsankingen. 3-1-seieren over Blink 2.pinsedag var den tredje på de fem siste, der Nardo er ubeseiret. For et skadeskutt Blink fortsetter den dårlige trenden med det tredje strake tapet med 2-11 i målforskjell.

Her er karakterene fra pinserunden:

Nardo 3 (1)

Stjørdals-Blink 1 (1)

Målsjanser: 4-5

2 div. avd. 4, Nissekollen kunstgress, 80 tilskuere

Mål: 0-1 Tom Rune Hønnås (31 min), 1-1 Joakim Solem (42 min), 2-1 Magne Staven Larsen (selvmål, 56 min), 3-1

Albert Berbatovci (79 min)

Dommer: Robert Eggen, Trønder-Lyn – 7

Ingen kort.

Kampen: Stjørdals-Blink tok initiativet, og var best i en sjansefattig første omgang. Tok fortjent ledelsen på et pent

skudd av Hønnås, før Nardo utlignet ved Solem på sin første skikkelige sjanse like før pause, etter markeringssvikt i

Blinkforsvaret. Nardo kom bedre med i andre omgang, og var svært effektive på relativt få store sjanser. Staven Larsen

var uheldig og satte 2-1 i eget mål etter pent forarbeid av Solem, før Berbatovci avsluttet et fint Nardo-angrep med å

banke ballen i mål fra 16 meter. Utenom målene hadde Stjørdals-Blink de klart største sjansen, bla. stolpeskudd av en

meget god Augdal, og det hadde ikke vært noe å si på om de hadde fått med seg minst ett poeng.

NB! Stjørdals-Blink manglet spillere som Karstensen, Holltrø, Merzic, Hoel, Nynes og Sisic.

Dagens Ivers: Joakim Solem, Nardo

Kampkarakter: Bra

Nardo FK (4-3-3):

Bence Steer 6 - Martin Lundal 4, Lars Arne Togstad 5, Mathias Lia Carlsen 6, Christoffer Engan 6 - Arton Ademi 6,

Albert Berbatovci 7, Magnus Aasarød 6 - Martin Johnsen 3 (Christian Schjetne fra 57 - 4 ), Joakim Solem 7 (Even Hepsø

Berg fra 88), Magnus Edvardsen 5 (Olav Henrik Skonnord fra 88)

Stjørdals-Blink (4-3-3):

Vebjørn Skeide 5 - Ivar Skjerve 5, Markus Balstad Husby 6, Magne Staven Larsen 6, Markus Hermo 6 - Lars Martin

Husby 6, Tom Rune Hønnås 5 (Mads Trøan Larsen fra 75), Mats Lillebo 6 (Anders Holmen fra 90) - Marius Augdal 7,

Jørgen Sollihaug 5, Sondre Stokke 3

Vurdert av Tore Schjølberg

Kristiansund BK  0 (0)

Bærum 1 (0)

Målsjanser: 5-4

1.divisjon. Kristiansund stadion, 1801 tilskuere

Mål: 0-1 Riki Tomas Alba 77. min, Bærum.

Gult kort: Babs Akinyemi, Bærum.

Dommer: Petter Kristiansen Toppe, Bergen Nord FK - 5

Kampen: Bærum lot KBK styre spillet fra starten og valgte å ligge med mange mann på rett side. Likevel var det gjestene som kom til de første sjansene, mens KBK slet med å skape noe som helst de første tjue minuttene. Bærum hadde stort sett god kontroll og tvang KBK til å slå en del i bakrom mot Torske og Agdestein.

Etter hvilen var det KBK som hadde balle mest, mens gjestene var ivrige på kontringer. Første sjanse til gjestene etter hvilen førte til scoring og etter dette var det KBK som hadde ballen og jaget scoring. Det ble igjen slått mye langt mot slutten uten at det ble skapt veldig mange store sjanser.

NB! Allerede 3. juni møtes lagene igjen, da kan KBK få sin revansj i Norgesmesterskapet.

Dagens Ivers: Stian Rode Gregersen, KBK.

Kristiansund BK (4-4-2):

Conny Månsson 5 – Joachim Bjerkås 4, Espen Næss Lund 5, Aliou Coly 5 (Dawda Leigh 87), Erlend Sivertsen 5 – Daniel Berg 5, Stian Rode Gregersen 6, Sverre Hjelle Økland 6, Andreas Rødsand 5 (Pål Erik Ulvestad 79), Torbjørn Agdestein 5 (Jonas Rønningen 65), Tor Erik Torske 6

Bærum (4-4-2):

Grzegorz Flazca – Mounir El-Masroun, Jan Egseth Aubert, Babs Akinyemi, Rasmus Isegran – Morten Giæver (Mats Walberg 81), William Warshaw, Andreas Aalbu, Riki Tomas Alba (Vaske Kalezic 90) – Simen K. Juklerød, Kristoffer K. Tollås (Nikolai Hagen 87)

Vurdert av: Anders W. Mittet

Rødde 1 (0)

Byåsen 2 (0)

2. divisjon avd. 4, 6. runde. Heimdal kunstgress, 150 tilskuere

Mål: 0-1 Håvard Karlsen (58. min), 1-1 Christian E. Rismark (70. min), 1-2 Arne Gunnes (76. min)

Dommer: Mads Følstad Skarsem, Charlottenlund. 3

Gult kort: Niklas Iversen og Mikal B. Haugen, Rødde. Ivar Furu, Martin G. Risan og Prince Kala, Byåsen.

Rødde: Starter presset rundt midten, men klarer ikke hindre motstander i å slå oppspill da midtspiss blir alene mot stopperne og tidvis sentral og resten ikke står etter. Ligger godt med midtbanen og forsvaret og har få problemer i balanse. Klarer ofte å spille fri stopper eller sentral, og lykkes derfra ofte med å sette opp indreløpere rettvendt enten direkte eller via back. For dårlig kvalitet og timing i bevegelser og innlegg på siste tredjedel hindrer at det fører til flere klare målsjanser. Truer bakrom motsatt av ballside for lite tross stor fart på kant.

Byåsen: Presser høyt fra start og stenger korte utspark. Klarer ikke å hindre motstander i å få god tid til oppspill da de to i front ikke presser godt nok sammen og blir spilt ut av Røddes stoppere og sentrale. Det hjelper heller ikke at en av de to sentrale etter hvert kommer opp og hjelper til da det igjen fører til undertall på midtbanen. Lykkes med noen lange oppspill bakfra hvor det holdes på ball og kombineres på kantene, og får til noen gode overganger etter hvilen som blir kampavgjørende.

NB! «Dem e no bra fysisk», meldte en fortvilet kvinnelig tilskuer på tribunen etter en noe tøff duell på midtbanen. Det smalt i duellene som det skal gjøre i et lokalderby.

Dagens Ivers: Niklas Iversen, Rødde