– Hva!? Nå ble jeg målløs, utbrøt Discoverys kommentator, Thoralf Hognestad, etter Norges tredje stein i den andre omgangen.

Magnus Nedregotten skjøv steinen ut i rekordfart, før den dundret inn i boet. En klassisk «La Bomba» sørget for at italienernes røde steiner ble dyttet til side, mens de norske gule okkuperte boet.

– Det er en bom som fikk et lykkelig utfall. Jeg må klype meg i armen og gni meg i øynene samtidig. Har du sett på makan! beskrev ekspertkommentator Lars Vågberg.

Utfallet kunne ikke blitt bedre for curlingparet, som vant omgangen med fem poeng. Og poengfangsten kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. For de norske håpene fikk en grusom start mot italienerne.

Akkurat som mot USA havnet de under 3–0 tidlig i kampen. Etter storopphentingen, ble det et jevnspilt drama i ishallen.

Stemningen var til å ta og føle på, og det var til tider anspent mellom ekteparet. Blant annet da Nedregotten ikke kostet slik Skaslien ville.

– Kristin, kom hit nå, sa Nedregotten og la hånden rundt skulderen til partneren for å roe ned situasjonen.

Den hånden ble raskt dyttet bort.

– Hvorfor er du så på tuppa? spurte Nedregotten da.

Kranglingen fortsatte da Skaslien bommet på sistesteinen i fjerde omgang. Utfallet ble ett i stedet for tre poeng.

– Dette kan ha kostet oss seieren, sa Hognestad.

Etter litt banning og diskusjoner, forsøkte de å kjøle seg ned utenfor isen. Paret har trent mye mentalt for å unngå krangling, men de uenighetene fortsatte utover i kampen. Begge var tydelig satt ut.

– Jeg har aldri sett Magnus bomme så mye på en stein, sa Hognestad.

Det ble etter hvert for mange bom for paret, som ikke virket å ha hodet helt på riktig sted. Skaslien/Nedregotten fikk en gavepakke da italienerne kastet på rødt lys, men klarte ikke å utnytte glippen.

– Det er rett og slett en dårlig stein, var kommentatorenes dom over Norges prestasjon.

Den fjerde kampen i gruppespillet endte til slutt med 8–11-tap for den norske duoen. Norge skal spille fem kamper til før en eventuell semifinale, men bør vinne samtlige av de resterende kampene om de skal ha håp om å gå videre.

Norge ligger på åttendeplass i gruppespillet, og må komme seg innenfor topp fire for å ta seg til semifinale. Neste kamp er mot Australia klokken 02:05 norsk tid natt til lørdag