Tap for Zucca og Rangers borte mot Devils

Mens Andreas Martinsen ble vraket hos Colorado Avalanche.

TAP: Mats Zuccarello og Rangers kom til kort mot New Jersey Devils. Her fra en tidligere kamp. TAP: Mats Zuccarello og Rangers kom til kort mot New Jersey Devils. Her fra en tidligere kamp. Foto: Adam Hunger, USA Today Sports / NTB scanpix

New York Rangers og Mats Zuccarello måtte se seg slått 2-3 da de møtte New Jersey Devils på bortebane i NHL tirsdag. Andreas Martinsen ble vraket fra Colorado Avalanches tropp mot Chicago.

Martinsen har fått litt mindre istid i det siste. Nå ble han vraket for andre gang etter at han kom opp i NHL-troppen i november.

– Jeg skjønte det vel egentlig i går på treningen, når jeg så hvilken rekke jeg var i. De har sagt at jeg kanskje ikke har prestert sånn de vil at jeg skal gjøre, og vært like fysisk som jeg var i de andre kampene hvor jeg har spilt bra. Men det er sånn det er, så jeg får bare prøve å fortsette, sier 25 år gamle Martinsen til TV 2.

VRAKET: Andreas Martinsen spilte ikke for Colorado Avalanche mot Chicago Blackhawks. VRAKET: Andreas Martinsen spilte ikke for Colorado Avalanche mot Chicago Blackhawks. Foto: Ap

Han er ikke redd for at han nå blir sendt ned på farmerlaget San Antonio Rampage.– Du vet jo at hver eneste kamp du spiller kan bli den siste. I starten var jeg forberedt på å få beskjeden om å dra ned igjen til AHL, men jeg føler meg som en del av laget. Nå har jeg vært her lenge, og føler jeg har fått min rolle. Fått respekt av de på laget, og vist at jeg hører hjemme her. Men det gjelder å være på hver dag, for ellers så kan det fort være over, sier Martinsen.

Colorado tapte 1-2 mot Blackhawks.

Poengløs Zuccarello

Rangers tok ledelsen ved J.T. Miller i siste halvdel av første periode, men hjemmelaget utlignet ved Lee Stempniak i starten av andreperioden.

Kampen ble avgjort i den tredje perioden. Det begynte med at Rangers på nytt tok ledelsen med nok en J.T. Miller-scoring etter rundt 2 minutter. Deretter satte Joseph Blandisi inn et mål for Devils (3.13), før David Schlemko avgjorde kampen med en scoring 11 minutter og 14 sekunder ut i perioden.

Mats Zuccarello tok ingen poeng i løpet av kampen. Han var på banen i 19 minutter og 51 sekunder, mest av alle angrepsspillerne til Rangers.

Rangers ligger fortsatt på andre plass i sin divisjon i NHLs østre avdeling.

Andreas Martinsen var ikke i aksjon da Colorado Avalanche tapte 1-2 mot Chicago Blackhawks.

(©NTB)