Vipers-treneren bekrefter: Ingen alvorlig skade for Mørk

MR-bildene av Nora Mørks (29) kne viste ingen alvorlige skader eller bånd som var røket.

SLAPP MED SKREKKEN: Smellen Nora Mørk fikk i kneet onsdag kveld var mindre alvorlig enn fryktet. SLAPP MED SKREKKEN: Smellen Nora Mørk fikk i kneet onsdag kveld var mindre alvorlig enn fryktet. Foto: Stian Lysberg Solum

– Vi fikk veldig gode nyheter. Det ser bra ut. Ingen alvorlige skader. Det er ingen bånd eller noe som helst som har røket, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til VG på telefon fra Ljubljana.

– Det ser ut som det bare har vært en smell. Hun har fått litt væske i kneet, men vi er veldig lettet, sier treneren.

Det var onsdag at Nora Mørk tok til tårene etter en skadesmell mot slutten av Champions League-møtet med russiske Rostov.

Mørk så ut til å få problemer etter en pasningsfinte. Etter å ha levert fra seg ballen, holdt hun seg til venstre kne og haltet av banen.

Minutter senere viste TV-bildene at hun satt oppløst i tårer med hodet i fanget på Vipers-benken.

Se Mørks smell her:

Nå har Mørk tatt MR-bilder av kneet som viser at det ikke var så farlig som fryktet.

– Med hennes skadehistorikk, så tenker man fort visse tanker, men vi fikk tidlig gode signaler fra fysioterapeuten som sjekket henne. Det er alltid godt å få tatt bilder og få bekreftet det, sier Gjekstad til VG.

Mørk har vært gjennom to korsbåndskader og flere komplikasjoner i kneet. Totalt er det blitt ti kneoperasjoner gjennom karrieren.

Det er uvisst hvor lenge Mørker ute av spill etter smellen.

– Vi får gi det noe tid, men etter alt å dømme så skal det ikke være så lenge til hun er klar. Om det er dager eller uker til, er vanskelig å si, sier Gjekstad.

Mørk reiser nå hjem til Norge mens lagvenninnene i Vipers skal møte slovenske Krim i Champions League lørdag.

Lørdagens kamp er den siste i Champions League-gruppespillet for Vipers. Det er allerede før kampen klart at Vipers blir nummer fem i sin gruppe, og med det møter de Odense i åttesdelsfinalen. Danskene er sikret fjerdeplass i den andre puljen når en kamp gjenstår.