– Vi beklager at bildekvaliteten ikke holder VM-nivå i denne kampen, men kan gjøre lite annet enn å ta signalet vi får fra Egypt. Vi har allerede adressert dette problemet uten respons, og vil selvfølgelig følge dette opp med de rette instanser etter kampen. Vi regner med og forventer at dette vil være mulig å forbedre betraktelig, sier sportssjef i NENT, Kristian Oma, til VG.

TV-bildene fra VM-kampen mellom Norge og Frankrike er av laber kvalitet. I løpet av første omgang har lysstyrken på bildene vekslet en rekke ganger.

Det har fått flere seere til å utgi frustrasjon på sosiale medier.

– Bildene fra Kairo varierer nesten like mye som da jeg debuterte som kommentator med Håndballgutta i Tyrkia i 1996. Den gang gikk det fra farger til svart/hvitt. Nå fra solarium til solformørkelse, skriver TV 2s håndballreporter Harald Bredeli.

– Dette er en skandale, skriver kollega og programleder Jon Børrestad.

– Hvorfor arrangeres VM i Egypt? Makan til opplegg og tv-bilder? Som folk skriver. Bedre bilder fra månelandingen og på 90-tallet, skriver NRK-journalist Morten Stenberg.

TV 3-kommentator Daniel Høglund sier på sendingen at det skal være noe feil med innstillingene på kameraene i Egypt.

– Vi må bare beklage på vegne av kameramannen i Egypt. Vi får ikke gjort noe med det, sier han.

Dette kommer i en lang rekke kritikk rettet mot mesterskapet hittil. Sander Sagosen og den norske troppen har blant annet kritisert smittevern, fasiliteter og transport de første dagene. Det samme har TV 3-ekspert Ole Erevik gjort.

Her kan du høre mer om kaoset som har vært innledningsvis: