Laget bestående av Maren Lundby, Silje Opseth, Daniel-André Tande og Halvor Egner Granerud hadde en ledelse på 9,4 poeng ned til Slovenia etter den første omgangen, mye takket være omgangens lengste hopp fra Egner Granerud på 97 meter.

Etter at Lundby, Opseth og Tande hadde hoppet i den andre omgangen var det norske laget helt likt med Slovenia før det avgjørende hoppet.

Egner Granerud skulle der opp mot Ziga Jelar. Sloveneren hadde en tiendeplass som best fra verdenscupen denne sesongen, mens Egner Granerud altså er suveren verdenscupleder og har vunnet elleve renn denne sesongen.

Det gjenspeilte seg også i de avgjørende hoppene. Mens Jelar landet på 87 meter, hoppet Egner Granerud 96,5 meter - igjen omgangens lengste hopp - og sikret Norge lagseieren.

Norge vant til slutt 23,4 poeng foran Slovenia, med Østerrike på tredjeplass 44,1 poeng bak det norske laget.

Den norske stjernehopperen ble disket under fredagens individuelle renn, men kom seg trygt gjennom utstyrskontrollen lørdag formiddag.

Blandet lagkonkurranse arrangeres svært sjelden og har kun blitt arrangert i verdenscupen to ganger: I Lillehammer i 2012 og 2013. I tillegg har det blitt arrangert i hvert VM siden 2013 og er tatt med i OL-programmet i 2022.

Norge vant da konkurransen ble arrangert på toppnivå for første gang under verdenscupen i 2012, men har siden ikke klart å ta en seier i konkurranseformatet.

Lagkonkurransen var den siste i verdenscuphelgen i Rasnov – den siste verdenscuphelgen før VM i Oberstdorf. Første konkurransedag for hopperne der er allerede onsdag 24. februar med kvinnens kvalifisering.

Blandet lagkonkurranse arrangeres 28. februar.