Den tidligere RBK-junioren ble belønnet med sju børspoeng, for andre kampen på rad, da midtstopperen ble kåret til Dagens Ivers i knokkelkampen mot Elverum. Nedenfor se du børskarakterene for trønderlagene i 2. divisjon, som denne sesongen presenteres på Adressa Pluss etter hver serierunde:

Nardo – Elverum 1-1 (1-1)

Målsjanser:        3-3

2. divisjon avdeling 2, menn. 2.runde. Nissekollen.

Cirka 100 tilskuere

Mål: 0-1 Håkon Rønes (8.min), 1-1 Magnus Edvardsen (37.min)

Dommer: Richard Haugen Lyng, Kolstad Fotball 5.

Gult kort: Albert Berbatovci, Nardo. Emil Lynum, Elverum.

Nardo: Startet kampen med å spille på det enkle med en del lengre pasninger og presse etter med laget. Begge lag sto høyt og stresset motstanderen, noe som preget kampbildet. Lite fintspill, mye kriging. Nardo gode til å flytte etter de gangene de vant ballen høyt. Spesielt høyresiden kom til flere halvfarligheter. Vanskelig oppgave for spissen Edvardsen, som tapte mange dueller mot gode midtstopper, men da han endelig vant, fikk han belønning i form av scoring etter fint ettertrykk fra vertene. Nardo gode til å holde en av seriefavorittene unna eget mål. Falt litt i intensitet etter hvilen, klarte derfor ikke å utvikle gode tensenser I målsjanser.  Siste halvtimen så begge lag ut til å være fornøyde med poengene, kampbildet var derfor deretter.

NB!  Nardo ventet 85 minutter med å gjøre et bytte da en halvskadd Arton Ademi måtte forlate banen.

Martin Johnsen 4

Elverum (4-3-3): Fredrik Tervaniemi – Ulrik Balstad, Kresimir Jelic, Stian Lund, Erlend Eggen Persgård – Håkon Rønes (Kristian Bråtebæk fra 65.), Peder Nersveen, Jonas Enkerud – Remi André Svindland, Didrik Mostue (Lasse Bangshaug fra 76.), Emil Lynum (Robin Hjelmeseth fra 62.)

VURDERT AV EIRIK B. GRØNNING

Kongsvinger - Rødde 4-0 (1-0)

Målsjanser: 12-0

2. divisjon avdeling 4, Gjemselund stadion

1087 tilskuere

Mål: 1-0 Emile Noe Dadjo (36 min), 2-0 Francois Yabre (51 min), 3-0 Mats Cato Moldskred (54 min), 4-0 Maikel Nieves (58 min).

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy IL - 6

Gult kort: Francois Yabre, Maikel Nieves, Bernardo Ribolhos, Martin Ellingsen, KIL.

Kampen: En tøff bortekamp mot Kongsvinger på Gjemselund. Går ut i 4-5-1 og står godt i mot de første 20 minuttene. Slipper ikke til veldig mye. Drøyt ti minutter senere går KIL opp i ledelsen 1-0. I andre omgang var planen å forsøke å overraske og prøve på noe, men konsekvensene av dette ble tre kontringsmål i mot på kort tid. Dermed sto det 4-0 i perioden Rødde egentlig var på vei inn i kampen igjen, og planen funket ikke helt som den skulle.

NB! Rødde har nå møtt to Hedmarkslag i de to første kampene i 2. divisjon.

Dagens Ivers: Ole-Johan Skrede

Kampkarakter: Bunn

Kongsvinger (4-4-2): Otto Fredrikson – Fredrik Pålerud (Patrick Hansen fra 71 min), Espen Nystuen, Francois Yabre, Christian Røer – Tommy Edvardsen, Martin Ellingsen, Emile Noe Dadjo (Bernardo Ribolhos fra 71 min), Maikel Nieves – Magnus Solum, Mats Cato Moldskred (Ole-Christian Moltzau 63 min).

Rødde (4-5-1):

Erik Sleipnes Sivertsen 4

Ole-Johan Skrede 5

Mikael Haugen Bjørnstad 4

Christian Eggen Rismark 4

Jørn André Hugdal 4

Niklas Lyngvær Iversen 3 (Magnus Bjerke 82 min)

Mats Oliver Bjerkan 3 (Martin Kristoffer Berdal 60 min - 4)

Erlend Sørhøy 3 (Kristian Finsrud 75 min)

1.divisjon. Kristiansund stadion, 1348 tilskuere

Mål: 0-1 Aleksander M. Andreassen 36. min, Strømmen. 1-1 Jonas K. Rønningen 79. min, Magnus Stamnestrø 89. min, KBK. Gult kort: Dan Peter Ulvestad, KBK. Ulrich Ø. Ness, Strømmen.

Dommer: Kim Rune Østerlie Borgersen, Austad FK - 3

Kampen: Hjemmelaget tok initiativet i kampen og la press på et avventende Strømmenlag fra start av. Gjestene tok vare på sjansene til å kontre når de hadde muligheten og da gikk det raskt i retning av KBKs mål. Etter hvilen slet KBK med å skape sjanser, inntil de siste del av kampen begynte å slå ballen tidlig inn foran mål. Med to tidlige bytter etter pause ble det mer struktur offensivt for KBK og de skapte også flere farligheter. Og det var også innbytterne som scoret målene for hjemmelaget som snudde kampen.

NB! Dette var KBK sin første hjemmeseier for året.

(Magnus Stamnestrø 58. - 6)

Strømmen (4-4-2):Simon Thomas - Thor Lange, Kristian Jahr, Steinar Ryen Strømnes, Pål Steffen Andresen - Eirik Schulze, Mustapha Achrifi, Mathias Blårud (Ulrich Ø. Ness 29), Aleksander Melgalvis Andreassen, Martin Ramsland (Madiou Konate 78), Ole Marius Aasen.

Ham-Kam - Byåsen 2-1 (1-1)

Målsjanser: 11-2

2 div. avd. 4, Briskeby, 783 tilskuere

Mål: 1-0 Håvard Losnegard Karlsen (selvmål), 11 min, 1-1 Ivar Erlien Furu, 40 min, 2-1 John Anders Rise, 47 min

Dommer: Ajdin Mezic, Trosvik IF - 5

Gule kort: Marius Holt og Kristoffer Hagen, HamKam.

Kampen: Klasseforskjell på lagene. Byåsen er fryktelig sløve de første ti minuttene. Ham-Kam skaper mange sjanser, og får tidlig uttelling. Trønderne løper mye mellom hele kampen, og taper dueller, spesielt i egen boks, der hjemmelaget er nære på å score flere på sine mange cornere. HamKam får tid og rom til å gjøre som de vil, mens gjestene sliter med å holde følge. Øien og Erlien Furu kommer skjevt ut i kampen om midtbanen, men spiller seg opp etterhvert. Byåsen sliter når motstanderens spisser får utfordret midtstopperne langs bakken, og når de får spilt seg rundt på kant. Begge baklengsmålene kommer etter innlegg fra høyre. Dagens pluss er Ivar Erlien Furus nydelige mål. Bredsider ballen opp i krysset fra 20 meter etter et kort frispark.

NB! Lagene møttes sist i seriesammenheng i 2001.

Dagens Ivers: Ole Gunnar Øien

Vurdert av Jon Schjerpen

HamKam (3-5-2):

Emil Holst – Syver Karlsen (Kristian Eriksen fra 54), Kristoffer Hagen, Osei Kwaku Oviasu - Truls Jevne Hagen, Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Adnan Haidar, John Anders Rise – Marius Holt (Henrik Lehne Olsen fra 87), Christopher Mbamba (Jonas Tekle fra 64)

Målsjanser: 5-2

2. divisjon avd. 4, 2. runde. Strindheim Kunstgress.

217 tilskuere

Mål: 0-1 Gulbetin Güven (47. min), 1-1 Joachim Andersen (68. min)

Dommer: Mads Følstad Skarsem, Charlottenlund. 3

Gult kort: Jonas Altinius, Strindheim. Alain Junior Òlle Òlle, Brummundal.

Strindheim: Startet med en del lange baller fra bakre firer uten å skape spesielt. Lyktes sjelden med å spille seg ut når Brummundal presset høyt, og dette førte til at de generelt slet med å involvere indreløpere som også lå litt for langt unna backfireren og den sentrale. Trivdes bedre de gangene motstanderen la seg lavere og de fikk vendt spillet via sentral midtbanespiller og kommet til innlegg. Stort sett kontroll bakover, men stopperne ble noen ganger dratt litt langt ut av boksen. Begge sjanser mot på innlegg fra sin venstreside og inn på bakre stolpe. Fikk etablert et godt trøkk på slutten da motstander la seg enda lavere.

NB! Brummundals Alain Junior Òlle Òlle med sitt 3. gule kort på 3 kamper denne sesongen. I fjor noterte kameruneren seg for 4 gule og 2 røde på 7 kamper for Byåsen.

Dagens Ivers: Fredrik Kosberg