– Begge to er øverst i hvert sitt kjønn. Ingen har vært bedre enn Gyda, og Riiber er tidenes beste, sier sportssjef Ivar Stuan til VG.

Norge har vært fullstendig dominerende på kombinertøvelsene i Planica, med VM-gull til både Gyda Westvold Hansen og Jarl Magnus Riiber på de individuelle øvelsene i normal bakke.

Se hvordan de to norske stjernene reagerer på stempelet som de beste noen gang her:

Under søndagens mixedstafett vant Norge foran Tyskland. Østerrike tok bronsen.

– Det var sterke lagkamerater som gjorde jobben enkel for meg på den siste etappen. Det smaker godt. Før i dag trodde vi at det kom til å bli en tøff duell, men vi gjør en veldig god laginnsats. Da blir det avstander, sier Riiber til VG.

– Først og fremst er det en lagseier med stor L. Vi viser igjen at vi er best når forholdene er vanskelige, sier sportssjef Ivar Stuan til VG.

– Det betyr veldig mye. Spesielt et laggull er stort for oss i ledelsen.

Etter å ha vært best i hoppbakken kunne Jens Lurås Oftebro sette ut med fem sekunders ledelse til Japan, og hele 25 sekunder ned til Tyskland. Det forspranget var økt til 19 sekunder ned til annenplass Tyskland da Ida Marie Hagen satte ut på den andre etappen.

Westvold Hansen satte ut på tredje etappe med en luke på 41 sekunder, og gullet så godt som sikret.

Da kunne ankermann Riiber nyte en ren sjarmøretappe som sistemann ut i løypa, og spare krefter til de to gjenstående konkurransene i kombinert (individuell stor bakke og lagkonkurranse menn).

Med 48 sekunders margin ned til Tyskland kunne Riiber juble med lagkameratene Gyda Westvold Hansen, Ida Marie Hagen og Jens Lurås Oftebro.

Stafett for mixed-lag har aldri blitt arrangert før i VM.

– Det betyr veldig mye. Jeg synes vi gjør en veldig god jobb i dag og ekstra moro når vi er på lag. Det er en veldig bra øvelse der vi får løftet frem begge kjønn, så jeg synes det er veldig positivt, sier Westvold Hansen.

Gyda Westvold Hansen ender på to VM-gull – hennes beste VM-resultat. Totalt har 20-åringen tre gull og trønderen har vunnet alle rennene hun har fullført denne sesongen. Kvinnene har ikke flere konkurranser i årets VM.

Jarl Magnus Riiber sikret seg med det sitt sjette VM-gull totalt – og har allerede tangert sin egen personlige rekord med 2 VM-gull i et og samme mesterskap. Fortsatt gjenstår det to gull-muligheter i Planica. 25-åringen er med sine 53 seiere i verdenscupen den mestvinnende noensinne i kombinert.

Riiber feiret nok en gang gullet med å peke opp mot himmelen like før han gikk i mål. Riiber mistet begge besteforeldrene kort tid før mesterskapet startet.