Er dette ekte?

Petter Northug har i så fall blitt imponerende god i fotball.

Saken oppdateres.

Det ble mye debatt da David Beckham tilsynelatende plasserte tre baller i søppelkasser på en strand i USA. Nå har Petter Northug gjort det samme.

Før en showkamp i Mosvik inngikk Northug et veddemål.

Fikk kapteinsbind

- Han har jo strebet etter å få kapteinsbindet ei stund, så vi ga ham ei lita utfordring. Hvis han traff de tre dunkene, så skulle han få kapteinsbindet, sier trener i Mosvik IL, Vidar Berge.

På videoen ser det ut til at Northug prikker inn i de tre ballene. Imponerende for en mann som bruker store deler av livet til å stå på ski.

- Han er ganske teknisk med ballen, han får til ting uten staver også, sier Berge.

Etter at veddemålet var vunnet, fikk Northug overlevert kapteinsbindet. Nå er treneren nervøs for at han skal kreve mer.

Men er det ekte?

- Han er jo allerede assisterende trener og nå kaptein, så det tar vel ikke lang tid før han skal bli trener også, sier Berge.

Spørsmålet er om videoen og prestasjonen er ekte. Den imponerende seansen ble filmet av et ukeblad som sponser skistjernen. De hevder selv at dette ikke er rent juks.

- Jeg var selv til stede under opptaket. Det du ser i filmen, det var det som skjedde. Petter imponerte da han skjøt tre baller i kurven, men folk må vurdere selv om de tror det er mulig å treffe med tre baller som han gjør her, sier Stian Bjerke i Vi Menn noe tvetydig.

 
På forsiden nå