Krever trening med PT for å gi pengene tilbake

Sats lover å gi deg pengene tilbake hvis du ikke er blitt sprekere. Men først må du møte opp hos en personlig trener.  

TRENE ALT DU VIL: Så lenge du møter til en personlig trener tre ganger i løpet av to måneder lover Sats at de ikke vil kreve noe ekstra av kunder som har vært på deres sentre i to måneder.  Foto: Paul Sigve Amundsen

Saken oppdateres.

- Vi har ingen tester verken før eller etterpå. Vi kommer til å ta hensyn til at det er en subjektiv oppfatning om kunden mener han har kommet i bedre form eller ikke, sier Eva Lundstrøm, som er nordisk markedssjef i Sats. 

Etter jul lanserte Sats en kampanje der de lover at medlemmer som ikke har kommet i bedre form etter to måneder får pengene tilbake.

Første gang

- Det er første gang jeg har sett slike tilbud med ” fornøyd eller pengene tilbake”- garanti på et treningssenter her i Norge før, sier Marken.

Hun har sett gjennom tilbudet for Sprek.

- Slik jeg oppfatter tilbudet er det ingen forpliktelser knyttet til dette. I så fall er det et veldig bra tilbud, sier regiondirektør Pia Kleppe Marken i Forbrukerrådet i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Dersom man klikker seg inn på nettsidene kommer det frem at man forplikter seg til å møte opp til tre timer med personlig trener.

Tre timer hos PT

- Det eneste kravet vi har er at du møter en personlig trener (PT) tre ganger i løpet av åtte uker. Hvis du likevel opplever at du ikke har kommet i bedre form i denne perioden kan man søke om å få tilbake pengene med å fylle ut en blankett senest ni uker etter at medlemskapet startet, sier Lundstrøm.

- Betyr dette at kundene vil få tilbake pengene uansett hvordan de forklarer at de ikke har kommet i bedre form?

- Det eneste vi kommer til å kreve dokumentert er at man har tatt de tre PT-timene i denne perioden, og en underskrift på at man ønsker å bruke prisgarantien. Vi kommer ikke til å sjekke hva de har gjort ellers. Men vi forutsetter jo at medlemmet faktisk har en ambisjon om å komme i gang med trening og et mål om å komme i bedre form, sier Lundstrøm.

Det har ikke Forbrukerrådet noe å utsette på, så lenge det ikke koster kunden noe å være med på de tre PT-timene.

Har slått an

- Hvis det er sånn at denne personlige treneren er gratis er det jo et veldig bra tilbud. Du får tre timer med drahjelp og motivasjon. Hvis det ikke får deg i gang så har du ikke tapt noe, sier Marken.

Annonsen har så langt slått an blant mange kunder etter jul. Sats har startet 2013 sterkere enn i fjor, til tross for at de sliter i en tøff treningsbransje.

- Vårt mål er å få flere til å trene regelmessig. Tanken bak er at folk ikke bare skal få folk i gang med treningen, men også å komme inn i rutinene. Det handler ikke om å komme i toppform eller gå drastisk ned i vekt, men at man skal føle seg bedre og orke mer. Men vi overlater til medlemmet selv om han eller hun synes de har kommet i bedre form på disse ukene, sier Lundstrøm.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå