Teknopris til Samfundet-leder

Marie Stølen er ikke bare leder av Samfundet. Nå er hun også årets teknologistudent.

  Foto: SCANPIX

  Foto: SCANPIX

Saken oppdateres.

Stølen, som studerer geofag- og petroleumsteknologi ved NTNU på fjerde året, skilte seg ut fra knallharde konkurrenter med kombinasjonen av faglig sterke resultater og frivillig engasjement.

- Mektig imponert

- Jeg er mektig imponert over det Marie Stølen har fått til. Hun kombinerer sterke faglige resultater med et brennende engasjement i studentforeninger, sier Rune Thoresen Teknologi Direktør i FMC Technologies.

De tre finalistene var Sigbjørn Stad Røstad, Narges Kayina, og Marie Stølen. Røstad og Kayina studerer ved henholdsvis Høyskolen i Telemark og NTNU.

- Dette var veldig gøy og motiverende, sier Stølen til adressa.no.

Pluss på CV-en

Kriteriene for prisen er blant annet kreativitet, initiativ og at studenten gir av seg selv og sine erfaringer.

Vinneren fikk et reisegavekort verdt 20 000 kroner fra FMC Technologies. I tillegg er tittelen årets teknologistudent et stort pluss på CV-en.

Stølen forteller at hun regner med at utmerkelsen tar seg godt ut på CV-en, men sier hun tror det er vel så viktig med engasjementet hun var vist ved Samfundet.

- Det er klart at det har blitt et tøffere jobbmarked for nyutdannede nå sammenlignet med hvordan det var for bare et år siden. Da kan utmerkelser bidra til at man skiller seg ut i søknadsbunken, sier Thoresen.

 
    
      (Foto: FRIDA HOLSTEN GULLESTAD)

  Foto: FRIDA HOLSTEN GULLESTAD

 
    
      (Foto: FRIDA HOLSTEN GULLESTAD)

  Foto: FRIDA HOLSTEN GULLESTAD

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå