Er Uka-navnet avslørt?

Navnet avdekkes ved midnatt, men har hemmeligheten allerede lekket ut?

Saken oppdateres.

Et gjenglemt reklameark kan ha avslørt årets navn, men rutinerte Uka-tilhengere vet at det ikke er uvanlig at man prøver å spre falske rykter for å lure de som er ekstra nysgjerrige.

SI DIN MENING: Hva tror du Uka-navnet blir?

Uka-navnet er tradisjonen tro en tett bevoktet hemmelighet og også i år ønsker man å holde navnet hemmelig frem til åpningen. Men nå spekuleres det i om Cosinuss er 2009-navnet. Et reklameark med skriften «Cos deg med UKErevyen-09 i Storsalen på Studentersamfundet fra 1.-25 oktober» er det sikreste beviset for Cosinuss-tilhengerne.

På det samme arket står det også cos i nuss og nuss i cos.Faste regler

Reglene for Uka-navnet, som også skal være navnet på Uke-revyen, er at det skal ha tre stavelser og flere mulige betydninger - inkludert tre umiddelbare og påkrevde varianter av ordet. Altså i dette tilfellet cosinuss, nuss i cos og cos i nuss.

Under Uka07 ble navnet «Manifest», men i ukene før avsløringen ble det hvisket flere tullenavn i krokene, slik som Paracet, Morradi, Sopihop, Artisjokk.

Årets sjef for Uka, Torgeir Bryge Ødegården, vil verken avkrefte eller bekrefte om Cosinuss er årets navn.

- Det er lov å spekulere og Cosinuss har både tre stavelser og flere betydninger, men vi kan ikke bekrefte noe ennå, sier Ødegården til adressa.no.

Hva som er det korrekte navnet blir altså ikke offentliggjort før midnatt.

 
 
 
På forsiden nå