TEMA

fredag 15.06 2018
Se, de smiler: Det er igjen god stemning mellom dagligvarekjeden og bryggeriet. Fra venstre Thomas Sjue, markedssjef i Austmann Bryggeri, Ove Stenersløkken, salgssjef i Rema 1000 Midt-Norge, og Jon Ivar Holmslet, daglig leder i Austmann Bryggeri. 
        
            (Foto: Morten Antonsen)

Austmann og Rema er blitt bestevenner

Øl fra Austmann Bryggeri blir tatt inn i 70 Rema-butikker i Midt-Norge.

torsdag 07.06 2018
Inntar skolegården: Leder i Trøndersk matfestival Brit Melting, leder i Bryggerifestivalen Åslaug Hennissen og kommunikasjonsansvarlig i Oi! Kristine Rise har funnet gode løsninger til festivalene mens Torget er stengt. Bryggerifestivalen blir på historisk grunn på Katedralskolen. 
        
            (Foto: Morten Antonsen, Adresseavisen)

Nå blir det øl å få i skolegården

Men uansvarlig blir det ikke, elevene er for lengst borte når Bryggerifestivalen inntar Katedralskolen 2. august.

mandag 04.06 2018
Folk sto i kø for å kjøpe øl i solsteika på Trondheim Rocks' første dag. Hver festivalgjest drakk i snitt tre halvlitere øl i løpet av dagen, og sørget for historiens største ølsalg i Trondheim. 
        
            (Foto: Rune Petter Ness)

Aldri har det vært solgt mer øl på én dag i Trondheim

Folk drakk mer øl på Dahls Arena enn i Granåsen.

torsdag 10.05 2018
4Kristiane Amb (21) og Jenny Lysholm Daviknes (24) flirer veldig mye etter annenhver setning. 
        
            (Foto: Håvard Jensen)

Så blide blir trønderne når det er over 20 grader i mai

En jazzartist, to liberiere, far og sønn som bor i båt, en to uker gammel baby, en gjeng på pianodugnad, to single jenter og en bryggeeier som plukker sneiper.

fredag 20.04 2018
Den første smaken: Bryggingen er i gang, og det er på tide å smake på vørteret. Mer enn godkjent, konstaterer Garrett Oliver, Wolfgang Lindell og Håkon Gullvåg. 
        
            (Foto: Richard Sagen)

Nå brygger Håkon Gullvåg sitt eget øl

Gullvåg-ølet blir ikke for pingler; og både E.C. Dahls og Brooklyn Brewery er sterkt involvert i prosessen.

fredag 12.01 2018
 

Norges beste øl og ost er trøndersk

Trønderske produsenter dominerte da årets beste norske mat ble kåret i Stavanger fredag kveld.

fredag 05.01 2018
 
        
            (Foto: Trøndersk Matfestival)

Hit flytter Matfestivalen mens Torget er stengt

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen flytter til Munkegata og parkeringsplassen ved Trondheim Katedralskole.

fredag 22.12 2017
Overtar: En gruppering på Østlandet har overtatt både utstyret og leiekontrakten i den karakteristiske bygningen på Marienborg i Trondheim. 
        
            (Foto: Jens Søraa)

Konkursrammet bryggeri i Trondheim gjenoppstår

Allerede i januar kommer øl fra To Tårn Bryggeri tilbake på Vinmonopolet, etter at en gruppe investorer har kjøpt opp innmaten fra konkursboet.

mandag 04.12 2017
Skummende: «Vi er mange som har fått presentert merkelige hypoteser om effekten av henholdsvis brunt og blankt brennevin, ulike konsekvenser av rekkefølge på øl og vin, gjerne uttalt av folk som drikker som svin.» skriver Ivar Sørensen. 
        
            (Foto: Vidar Ruud,, NTB scanpix)

Signert

«No ska’ du hør hær. Halvlitra, det må du itj finn på å drikk i partall! Da bli’ det bærre krøll!»

fredag 24.11 2017
Her skal Vinko Lien Sindelar (til venstre) og Thomas Sjue i Austmann Bryggeri bygge nytt produksjonsanlegg, lager og bar på Sluppen. 
        
            (Foto: Espen Bakken, Adresseavisen)

Nå blir det bryggeri på Sluppen

Etter en kraftig økning i ølsalget flytter Austmann Bryggeri fra Trolla til større lokaler på Sluppen.

tirsdag 21.11 2017
Feirer 20 år: Trond Wiger og G.O.D.S. markerer sine 20 år med konsert 24. november. 
        
            (Foto: Richard Sagen, Adresseavisen)

E.C. Dahls lanserer nytt øl for trondheimsband

Mange feirer jubileer med å ta seg en øl. Hiphop-duoen G.O.D.S. tar det et skritt lenger.

torsdag 16.11 2017
 
        
            (Foto: VEGARD EGGEN)

Årets beste juleøl 2017

Her får du Norges største juleøltest - med test av 147 sorter. Sjekk hvilke øl du må styre unna og hvilke som får seks på terningen.

mandag 06.11 2017
 

Adresseavisen 250 år

6. november 1767: Øl og vin blir fin: Drikkevaner anno 1767

Under overskriften “Økonomiskt forslag til Øllets forbedring” skriver Adresseavisen den 6.november 1767 om hvordan man kan blande øl med vin for å gjøre førstnevnte drikk billigere og bedre.

torsdag 02.11 2017
To Tårn, bryggeri på Marienborg i Trondheim. 
        
            (Foto: Jens Petter Søraa)

Bryggeri i Trondheim er konkurs

Bryggeriet To Tårn på Marienborg er konkurs.

søndag 01.10 2017
Dahls eksport: Bolt IPA; Pepra Saison og Lamo Wit er de tre øltypene som skal lanseres på bred basis i Sveits. 
        
            (Foto: Christine Schefte, Adresseavisen)

Lanserer E.C. Dahls-øl i Sveits

For første gang blir øl fra E.C. Dahls bredt lansert i et annet land.

fredag 15.09 2017
Ølbryggingsbutikken Brewshop, som ble startet av daglig leder Manfred Skårsmoen, dobler omsetningen i år. 
        
            (Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen)

Denne ølbutikken har mer enn doblet omsetningen på ett år

Flere brygger øl selv, og trondheimsbutikken Brewshop dobler salget av råvarer og utstyr til hjemmebrygging i år.

søndag 06.08 2017
Trøndersk bryggerifestival ble i helgen rangert over London craft beer festival på et globalt trendbarometer 

Bryggerifestivalen ble lagt merke til over hele verden

Trøndersk bryggerifestival har i helgen ligget helt i tet på et globalt trendbarometer for ølfestivaler

lørdag 05.08 2017
Frank Knutsen koser seg i solen når det settes på gammel musikk av Kiss og Led Zeppelin. - Jeg er jo rock’n’roll helt inn til beinet. 
        
            (Foto: Ingrid Ramberg, Adresseavisen)

Sommerpraten:

Nyforelsket på den franske rivieraen

Frank Knutsen er daglig leder i Bror bar. Han fikk likevel tatt seg tid til en kjærestetur til Frankrike.

fredag 04.08 2017
Tok grep: At datteren til en ølbrygger ikke likte øl, måtte gjøres noe med. Nå har brygger-mammaen laget et lyst øl oppkalt etter datteren. F.v. mor Bente Otnes og datter Linn-Mari Otnes. 
        
            (Foto: Peter Breivik, Adresseavisen)

Linn-Mari likte ikke øl – så fikk moren hennes en god idé

Bente Otnes har jobbet som brygger i E.C. Dahls i 30 år. Nå har hun laget et helt nytt øl, tilpasset datteren.

torsdag 03.08 2017
Det rigges til mat- og bryggerifestival i Trondheim. Magne Vårvik og Oddny Gumar viser fram egenprodusert forkostblanding fra Maxkorn på Tautra. 
        
            (Foto: Christine Schefte)

Dette er trenden på årets matfestival

Festivalen er nå Norges største lokalmatfestival. Den nye trenden på årets utgave er kornprodukter.

onsdag 21.06 2017
 
        
            (Foto: privat)

Amerikanerne falt pladask for ølet til Arne Marius fra Verdal

Først vant han NM, så gjorde Arne Marius Haugens øl lykke i verdens største konkurranse for hjemmebryggere i USA.

tirsdag 13.06 2017
Kun to øl: Skal du på konsert i Stavanger, må du regne med at du bare får kjøpt to halvlitere hver gang du er i baren. 
        
            (Foto: Vidar Ruud/NTB scanpix)

Ølgrense under festival får politikere til å rase

Frp-leder Kristoffer Sivertsen og Venstres Annamaria Gutierrez er blant dem som reagerer på at festivalgjengere i Stavanger bare får kjøpe to øl av gangen.

 
        
            (Foto: KRISTIAN HELGESEN)

Lokker til seg turister i Trondheim med ny burgerløype

Visit Trondheim mener de har funnet en løsning både for trondhjemmere og turister som ønsker seg noe mer enn en tradisjonell historisk vandring.

onsdag 07.06 2017
KORTREIST ØL: Evan William Lewis (til venstre) og Wright P. Hollingsworth har bak seg et vanskelig år for Ægir bryggeri. Nå satser selskapet på øl på boks og mer eksport.  
        
            (Foto: Bergens Tidende)

For tre år siden brygget de penger. Nå går mikrobryggeriet i minus.

Økt konkurranse blant stadig flere småbryggerier er en av årsakene til at Ægir Bryggeri i Flåm for første gang taper penger.

torsdag 04.05 2017

Ny pris til Stjørdalsbryggeriet

Samstemt jury valgte øl fra Stjørdal i konkurranse med brygg fra hele landet.

onsdag 03.05 2017
 
        
            (Foto: Kenneth Haagensen Husby)

Her finner du den billigste uteølen i sentrum

torsdag 27.04 2017
Bra respons: Alle de store matvarekjedene vil ha de nye Dahls-ølene i sine butikker. Responsen er større enn vi turde håpe på, sier Kristian Berger og Wolfgang Lindell ved E.C. Dahls. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Nå kommer tre nye Dahls-øl i butikkene

Alle de ledende butikkjedene har tatt inn de nye øltypene fra E.C. Dahls på landsbasis. 2. mai blir de presentert på ølmessen Øl+ i Trondheim.

onsdag 26.04 2017
 
        
            (Foto: Stein Arne Sæther)

Her får du den billigste ølen på Bakklandet

søndag 23.04 2017
Arne Marius Haugen gikk av med seieren i norgesmesterskapet i hjemmebrygging. Her gratuleres han med seieren av Wolfgang Lindell, bryggemester på E.C. Dahls. 
        
            (Foto: E.C.Dahls, Adresseavisen)

Arne Marius fra Verdal lager Norges beste øl

Med doppelbocken «Gjertruds julevarmer» gikk Arne Marius Haugen fra Verdal helt til topps i NM i hjemmebrygging.

lørdag 15.04 2017
Snart åpning: Bjørn Hyge (t.v.), Ann-Charlotte Hyge og Stian Fjæreide gleder seg til å vise frem bakeri og pub på Bakklandet i mai. Hunden Kia er bare generelt fornøyd.  
        
            (Foto: Therese Alice Sanne)

På kveldstid blir det ølpub, på dagtid noe helt annet

Nytt konsept åpner på Bakklandet.

torsdag 30.03 2017

Ølbryggeri får selge øl

Nå kan kundene også teste utvalget til Bryggeriet Frøya i bryggeriets lokaler.

fredag 10.03 2017
Siden 1999 har Ketil Overby har drevet Macbeth første etasje av bygården Gildevangen i Søndre gate, som sto ferdig i 1909. Fasaden har den karakteristiske, grovt tilhugde granittsteinen. Fredag er det nyåpning av puben. 
        
            (Foto: jens petter søraa)

Går fra brun pub til lys bar:

Gjør om brun pub i Trondheim til lys bar

Ketil Overby har skapt et levebrød på britisk irsk og skotsk pubkultur i Trondheim. Fredag inviterer han til en nyoppusset Macbeth i Søndre gate.

onsdag 01.03 2017
 
        
            (Foto: Frank Lervik)

- Spesielt damer reagerer negativt og snur i døra

Sportspuben «Cock & Balls» i Trondheim skifter navn etter flere negative tilbakemeldinger.

mandag 20.02 2017
Nyskapning på gang: For første gang brygges stjørdalsøl på E.C. Dahls, men med store belgiske innslag. Roar Sandodden fra Alstadberg og E.C. Dahls' Wolfgang Lindell samarbeider om brygget. 
        
            (Foto: Terje Visnes, TERJE VISNES)

Og navnet ble Skatval...

Med ingredienser og tradisjon fra to storheter i ølets historie, lanserer Dahls snart sitt nye øl «Skatval».

lørdag 18.02 2017
Må flytte: Tommy Holen Helland i Gulating må ut og se seg om etter nye lokaler når Mathall Trondheim legges ned. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Nå må Gulating ut på leting etter nye lokaler

- Dette kan ende i alt fra ingenting til to eller flere butikker i Trondheim.

Ølblogger og forfatter Knut Albert Solem (t.h.) ledet ølsmakingen på Gulating ølutsalg lørdag. Arrangementet er Gulatings siste før de må ut av lokalene i mathallen. - Et stort tap for oss, sier butikksjef Knut Albert Solem (t.v.). 
        
            (Foto: Christine Schefte)

«Gravøl» for Gulating ølutsalg i mathallen:

- Trøndelag er Norges øl-hovedsete

Trøndelag kunne vært selvforsynt med godt øl, mener ølekspert Knut Albert Solem.

søndag 12.02 2017
Her er Rema 1000 butikk i Torggata i Oslo sentrum. Bokstaven A er byttet ut med Æ i forbindelse med Rema 1000 sin nye app. 
        
            (Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix)

Ølsalget til Rema stuper med ny markedsstrategi

Rema-butikkene solgte 86.000 liter mindre øl i årets første fire uker enn i samme periode i fjor.

Bryggmester Jørn Grønbech i Trondhjem Mikrobryggeri har destillert juleøl fra i fjor, som blant annet skal bli til årets julesnaps etter et opphold på eikefat. Destillasjonsapparatet er nylig kjøpt i Tyskland. 
        
            (Foto: Christine Schefte)

- Vi tror vi er de eneste som brenner lovlig i Trondheim

Trondhjem Mikrobryggeri brenner sprit og skal snart servere sitt første brennevin i restauranten. Vinmonopolet venter at det blir flere lokale destillerier.

torsdag 09.02 2017
Roy Andreassen (til høyre) er daglig leder i Telemark Mikrobryggeri, som produserer ølet fra Trondhjem Mikrobryggeri som selges i dagligvarekjedene. Bryggmester Jørn Grønbech til venstre. 
        
            (Foto: Christine Schefte, Adresseavisen)

Rema-avtale gjør at Trondhjem Mikrobryggeri må øke bemanningen

Trondhjem Mikrobryggeri ansetter flere etter at Rema 1000 har valgt bryggeriet til leverandør av håndverksøl.

lørdag 04.02 2017
Øl i butikken: Forskjellige øltyper i butikkhyllene. 
        
            (Foto: Roald, Berit, NTB scanpix)

Adresseavisen mener:

Hvor skal David nå kjøpe ølet?

onsdag 01.02 2017
Skal brygge selv. Rema-eierne Odd, Ole Robert og Magnus Reitan vil selge håndverksøl fra 19 selvstendige mikrobryggeri, i tillegg til øl fra de fem bryggeriene de skal starte som medeier i Norske Bryggerier. 
        
            (Foto: Morten Antonsen)

Rema kastet ut lokale bryggerier og starter ølbryggeri

Rema 1000 blir medeier i fem nye bryggerier. Bryggeri- og Drikkevareforeningen frykter det vil gå ut over de små lokale bryggeriene.

fredag 13.01 2017
Ølet som Austmann Bryggeri brygger i sine lokaler i Trolla er fra i går kastet ut av hyllene til 22 Rema 1000-butikker i Trondheim. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Her sjekker gründer Anders Cooper øltanken. Til høyre brygger Beau Schiner. 
        
            (Foto: Jens Søraa)

Øl fra Austmann og To Tårn kastet ut av Rema

Trondhjem Mikrobryggeri er valgt til bestevenn av Rema 1000 i Trondheim.

lørdag 10.12 2016
Bryggeritanker på E.C. Dahls Bryggeri. Hele bryggeriet finkjemmes nå for å lete etter kilden til bakteriene. 
        
            (Foto: Aleksander Myklebust)

Her kommer en gladnyhet til alle som drikker Dahls-øl

Ølet ble rammet av skadelig bakterie - nå kommer gladnyheten

tirsdag 06.12 2016
Tar i et tak: Øyvind Christensen heller eget korn ned i meskekaret til Øx bryggeri. 
        
            (Foto: Nils H. Toldnes, Adresseavisen)

- Det blir spesielt å se folk med ølglass på pubene, og så er det kornet mitt de drikker!

Også øl skal være kortreist, og Øyvind Christensen er blant dem som skal sørge for at trøndersk malt finner sin plass i trøndersk øl.

onsdag 30.11 2016
 

Øl-dommerne prøver «Mannequin Challenge»

Se hvordan det tok seg ut da øl-dommere og medhjelpere prøvde den nye farsotten under Adresseavisens store juleøltest.

tirsdag 29.11 2016
 

Se video - slik testes 135 ulike typer juleøl

Se hvordan Norges største øltest ble laget.

Til topps: Mamma Tone og sønnen Mathias Krüger startet Færder mikrobryggeri i 2013. Tre år senere går de til topps i Adresseavisens store test av juleøl med ølet kalt

Mor og sønn vant testen: - Dødsmorsomt

fredag 28.10 2016
- Vi gleder oss til åpning, sier Gustav Magnar Witzøe. Han er daglig leder i Solsiden AS som har inngått leiekontrakt med selskapet Rekom Norge som driver norske Heidis Bier Bar. 
        
            (Foto: Leikny Kristine Havik Skjærseth)

Nå er det bestemt hva som kommer i disse lokalene

Nå er det bestemt hva som kommer i lokalene etter Brukbar/Blæst på Solsiden i Trondheim. Heidis Bier Bar åpner i løpet av noen måneder.

lørdag 15.10 2016
Ved E.C. Dahls Bryggeri er juleølproduksjonen i gang. Tirsdag ble det tappet litervis med brygget som skal ut til tørste trøndere før jul. Pakkemaskinen fungerer ikke som den skal for øyeblikket, derfor er blant andre Rune Tronstad (19) og Andrea Hammernes (19) leid inn for å pakke ølet i esker. 
        
            (Foto: Aleksander Myklebust)

Sterk start for nye E.C. Dahls

Både bryggeri- og restaurantdelen opplever stor etterspørsel.

mandag 26.09 2016
Brygghus 9 i Fjordgata er en såkalt gastropub, som er en restaurant som legger like stor vekt på godt øl som på god mat. I kjelleren er det pub. 
        
            (Foto: Terje Svaan, Adresseavisen)

Gikk konkurs i mars. Nå gjenoppstår Brygghus 9

Eierne av gastropuben i Fjordgata tapte opp mot to millioner kroner da restauranten gikk konkurs, men har fremdeles troen på at konseptet skal fungere. Om enn i en noe nedskalert versjon.

onsdag 14.09 2016
Karrig: Vekstvilkårene er ikke all verden på fjellet, men Ingulf Galåen startet et mateventyr som takket være tett samarbeid har gjort Røros til landets hovedstad for lokal mat. 
        
            (Foto: Trygve Lundemo)

Han var en sidrumpa bonde. Nå er han trendsetter på Røros

Han følte seg som en skurk. Nå anses han som en helt. Rørosmatens foregangsmann vet hvordan man kan lykkes som liten.

torsdag 01.09 2016
Daglig leder Tobias Johan Karlsen i Bakke Brygg er fornøyd med fjorårets omsetningsøkning, men tror ikke de kommer til å se den samme veksten i 2016 som de har hatt så langt. 
        
            (Foto: Javad Montazeri, ADRESSEAVISEN)

Solgte bryggeriutstyr for ti millioner

Omsetningen til Bakke Brygg AS har vokst jevnt og godt siden oppstarten i 2012, men i fjor leverte de for første gang et svakere driftsresultat enn året før.

fredag 05.08 2016
- Artigst med folket som jury: Austmann Bryggeri vant konkurransen om beste øl. F.v. Kim Roger Halvorsen, Brit Melting og Torstein Høe. 
        
            (Foto: Morten Antonsen)

Folkets lyse ølfavoritt på Bryggerifestivalen

Folkets lyse ølfavoritt på Bryggerifestivalen i år ble Austmann Bryggeris «Hoppy Blonde».

Øl på rad og rekke: Brooklyn Brewery-direktør Eric Ottaway (t.v.) forteller om de mange øltypene de kommer til å servere i den nye bryggeripuben ved E.C. Dahls. Ralph Tonseth, Kåre Tønseth og Julie Tonseth har slektsforbindelser til bryggeriet, og gleder seg til åpningen. 
        
            (Foto: Vegard Eggen, Adresseavisen)

Fra California etter trøndersk øl

Da Julie Tonset fra California søkte etter sin norske slekt, fant hun en tidligere bryggerimester ved E.C. Dahls.

torsdag 04.08 2016
Historisk mat som tema: Mat og øl fra 135 utstillere skaper god stemning i Trondheim sentrum i følge prosjektleder for matfestivalen, Brit Melting (t.v.), daglig leder for Oi! Trøndersk mat og drikke, Aslaug Rustad i midten og prosjektleder for bryggerifestivalen, Åslaug Hennissen. 
        
            (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Historisk mat preger årets matfestival:

Brygger opp til festival med boknafisk og mjød

Sushi, thai og taco må vike plass for boknafisk, havregrøt og tjukkmelk i år. Matfestivalen 2016 ønsker å løfte frem mat og drikke på gamlemåten.

onsdag 03.08 2016
Skål for åpninga! Ordfører Rita Ottervik tar seg en pils sammen med Roar Hildonen, styreleder ved E. C. dahls pub og kjøkken. I bakgrunnen legger maler Stein Sæther siste strøk på bokstavene. Foto: Håvard Haugseth Jensen 

En skål for nye Dahls

Det er ikke hver dag en kan oppleve Trondheims ordfører og hardbarka hiphopere nyte øl direkte fra flaska i en bakgård i Østbyen.

Sommerøl: Juryens utvalgte finalister er lyse og lette. 
        
            (Foto: Rune Petter Ness)

Du kårer Trøndelags beste «sommerøl»

onsdag 27.07 2016
 
        
            (Foto: Rune Petter Ness)

Springsteen-konserten omsatte for rundt 40 millioner kroner

Pengene triller inn gjennom flere kanaler når det arrangeres store konserter. Blant annet ble det solgt 23.000 liter øl.

mandag 25.07 2016
 

Vil selge mat og drikke for seks til syv millioner

Selv om Bruce Springsteen-konserten genererer store inntekter for arrangørene koster det også sitt å arrangere så store konserter.

fredag 01.07 2016
Nye tider: Nykommeren Bolt Ipa var første øl ut i det nye tapperiet i Strandveien. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Her er E.C. Dahls nye øltyper

Nå er ølproduksjonen i gang igjen på E.C. Dahls bryggeri i Strandveien – og tre nye øltyper skal lanseres i hele Norge i august.

onsdag 29.06 2016
Nyanser av lyst: Ikke alt ølet juryen skulle blindteste var like lyst på farge. 
        
            (Foto: Rune Petter Ness)

Du kan kåre Trøndelags beste lyse øl

En fagjury har nominert de tre finalistene, men vinneren er det publikum som skal kåre i løpet av Trøndersk matfestival som i år arrangeres 4-6. august.

søndag 26.06 2016
På inspeksjon i bakgården: Alexander Skjefte (til høyre), Roar Hildonen,og nyansatt kjøkkensjef Anders Berg Myrstad åpner pub og restaurant i Strandveien., i tilknytning og nært samarbeid med bryggeriet. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Her bli det pub og restaurant

Det er ikke bare nye Dahls bryggeri som åpner i Strandveien 4. august, men også nyskapingen E. C. Dahls pub og kjøkken.

torsdag 16.06 2016
5Skål: Daniel Johansen og Ingrid Galadriel Nilsen Aune holder en ølbolle fra Verdalen fra midten av 1600-tallet. Den er ekstremt stor og tung og har antakelig stått midt på bordet. 
        
            (Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

Tar deg med på fylla gjennom historien på Sverresborg

I begynnelsen kastet de glødende bryggesteiner i trekar. I dag mesker far seg med malt og humle fra spesialbutikker, i stedet for å brette klær, på vaskerommet.

torsdag 28.04 2016
Arrangør: Stig Morten Skjæran inviterer til Jo Nesbø-konsert i Magnushallen på Frosta fredag kveld klokken 21.00. 
        
            (Foto: Per Harald Olsen)

Folk:

Tar Nesbø til Frosta

Avmakten Stig Morten Skjæran følte i sykesenga som barn ble til et sterkt engasjement for hjembygda som voksen.

fredag 25.03 2016
Roar Sandodden samarbeider med Klostergåren om ølet Alstadberger. Nå utvider de maltproduksjonen. 
        
            (Foto: Frank Cadamarteri, arkivfoto.)

Viderefører stolt stjørdalstradisjon

Øltørste nordmenn blir stadig mer glad i lokalproduserte dråper. På Tautra bygges det nå et nytt og stort såinnhus.