TEMA

fredag 06.09 2019
 

Jeg la jo merke til de andre barnas lunsjpakker

– Mamma, hvorfor fikk jeg ikke pastasalat i matboksen i dag, klager dattera mi.

torsdag 15.11 2018
 

Dette høytrykket gir Trøndelag en smak av vinter fra helgen

Det uvanlige milde novemberværet i Trøndelag fortsetter for fullt de neste dagene, men fra lørdag sørger et kraftig høytrykk for kaldere vær.

mandag 03.10 2016
 
    
      (Foto: Håvard Haugseth Jensen)

Autismetilbudet ved Åsveien skole:

Rektor ønsker mer penger til autister

- Jeg synes at barna som har store hjelpebehov bør ha en større økonomisk ramme enn i dag, sier Stein Wasmuth, rektor på Åsveien skole.

onsdag 28.09 2016
 

Autistiske elever ble lovet tryggere skolehverdag

- Sønnen min, Ethan (8), gikk på skolen uten pedagog i flere uker. Det hadde ikke foreldre til barn i den ordinære skolen akseptert. At elevene ikke har lærer i skoletiden, sier Anders Straume.

onsdag 21.09 2016
Alle ut i gata: Her er det ikke plass til Andreas Standal Prestvik t.v.), Signe Woll Nordeng, Kine Marie Antonsen og Olvia Erikson Øverland på fortauet. 
    
      (Foto: Terje Svaan, Adresseavisen)

Kan hekken din kan føre til en ulykke?

Viltvoksende hekker fører til uframkommelige fortau. Det gjør skoleveien farlig for elever som må ut i gata.

mandag 11.07 2016
Miljøpakken: Et tre meter bredt fortau bygges i Havsteinbakken mellom Breidablikkveien og Breisynveien, ved hjelp av penger fra Miljøpakken. Fortauet for smalt til å kunne brøytes godt nok på vinterstid. Elever ved Åsveien skole skal få en tryggere skolevei. 

Trygger skoleveien i sommerferien

Midt i skoleferien pågår et omfattende arbeid med å gjøre skoleveier i Trondheim tryggere.

mandag 13.06 2016
På Sverresborgen: Konservator, Daniel Johansen, bruker skrift i sand for å forklare elevrådsrepresentantene ved Åsveien skole, Oscar Aasland Larsen (12) og Ole Johannes Villa Furre (13) hvilke områder de ønsker å bruke til samisk bosetting. Bak står representantene for Ungdommens bystyre, Tyra Joarsdottir og Eskil Indrestrand, samt varaordfører Hilde Opoku (MDG). 

Sverresborg Museum garanterer skolevei der den går i dag

Museet forlanger at politikerne nå avklarer hva de kan og ikke kan gjøre på eget område. - Dette er komplisert og nå er grepet voldsomt stramt, sier museumsdirektør Torunn Herje, som vil ha samisk avdeling på plass midt i stridens kjerne om et drøyt halvår.

torsdag 02.06 2016

Nekter å gi seg i kampen om friområdet på Sverresborg

Elektrisk port, ny tursti og fortsatt grense mot Dyrborgskogen for beboerne, er noen av tiltakene Trøndelag Folkemuseum på Sverresborg vil gjøre for å få utvidet museumsområdet. Men kommunen vil ikke endre noe som helst.

torsdag 03.03 2016
 

Åsveien skole nominert til nok en byggepris

Åsveien skole nominert til Årets trebyggeri.