TEMA

tirsdag 06.08 2019
Trondheim 1. august 2019 Katrine Yasmeen Kjeldsberg vant sak i husleietvistutvalget. 
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Katrine klaget på husleien - vant frem mot utleieselskap

Katrine Yasmeen Kjeldsberg sto på sitt da eiendomselskapet Aha Eiendom økte husleien raskere enn de har lov til. Nå har hun fått medhold hos Husleietvistutvalget og firmaet beklager.

torsdag 16.11 2017
Urbania: Aha eiendoms planer om 225 boliger på Rotvollodden kan bli avsluttet. Andre utbyggere kan komme til å kjøpe eiendommen. 

Åpner for boligbygging på Rotvollodden

Et flertall i bygningsrådet vil tillate bygging av boliger ved det gamle asylet på Rotvoll. Spørsmålet er bare hvor mange og hvor høyt.

onsdag 15.11 2017
Skrinlegger: Aha Bolig ved Pål Berg (t.h.) og Alf-Egil Bogen vurderer å selge eiendommen på Rotvoll. Flere store utbyggere har meldt sin interesse for å kjøpe. 

Urbania kan bli skrinlagt

Aha eiendom vurderer å selge den gamle asyleiendommen på Rotvoll i Trondheim. Prosjektet er blitt møtt med motstand.

mandag 02.10 2017
 

Kristine måtte punge ut 23 400 etter å ha flyttet ut - slik unngår du å gå i samme fella

Kristine Hansen og kjæresten måtte ut med 23 400 kroner i leie etter at de hadde flyttet fra rommet de leide i kollektiv Trondheim.

torsdag 24.08 2017
Ny teknologi: I de 225 boligene på Rotvollodden ønsker utbyggerne å ta i bruk ny smarthusteknolgi og ny velferdsteknologi. 60 av boligene planlegges i det gamle sykehusbygget, de øvrige på p-plassen og der velferdsbygget står. 

I den nye bydelen på Rotvoll blir beboerne forsøkspersoner

Gjennom et forskningsprosjekt vil utbyggerne av den nye bydelen Urbania på Rotvollodden forsøke å finne ut hvordan man kan utvikle et best mulig bomiljø, som kan stimulere til økt aktivitet og sosialt samvær.

onsdag 09.08 2017
Behov for avklaring: Det er risiko for mange tapere hvis striden om bruken av Toppidretssenteret i Granåsen blir et svarteperspill, mener Adresseavisen. 

Adresseavisen mener

«Pinlig både for kultur- og idrettsbyen Trondheim om partene ikke klarer å finne en god, langsiktig løsning i Granåsen»

Krangelen og etterspillet etter konserten med Robbie Williams i Granåsen begynner å ligne et svarteperspill, hvor det vil være svært mange tapere om det ikke oppnås langsiktig enighet.

tirsdag 08.08 2017
 

- Løser vi dette, er vi fortsatt med i konsertenes Champions League

Trondheim Concerts' Stein Vanebo avviser at Aha Eiendom ikke kjente til at vinduene skulle holdes lukket under Robbie Williams-konserten.

mandag 07.08 2017
Ringvirkninger: - Store konserter med internasjonale artister har enorm betydning både for byens næringsliv og Trondheim som merkevare, sier rådmann Morten Wolden. Han føler seg trygg på at det blir konserter i Granåsen framover. 

- Store konserter har enorm betydning for byen

Rådmann i Trondheim, Morten Wolden, føler seg trygg på at det fortsatt blir arrangert store konserter i Granåsen.

Erling Moe, som er medlem i kultur-, idrett- og friluftslivskomiteen i Trondheim kommune, er redd for at den pågående konflikten i Granåsen kan gi Trondheim et omdømmeproblem.  
    
      (Foto: Morten Antonsen)

Konflikten i Granåsen:

Erling Moe: - Smålig og flere skritt tilbake

Konflikten kan gi Trondheim et nytt omdømmeproblem, mener Erling Moe (V).

søndag 06.08 2017
 

- Uten full kontroll over arenaen blir Robbie Williams den siste konserten i Granåsen

Sikkerhetsopplegget rundt Toppidrettssenteret tirsdag var uholdbart, mener Trondheim Concerts og Live Nation. Blir det ikke endringer, er Granåsen ferdig som storkonsertarena, varsler arrangørene.

torsdag 02.02 2017
Rotvollodden: Aha Bolig ved Pål Berg (t.h.) og Alf-Egil Bogen ønsker å gjøre om det gamle asylet på Rotvoll til bydelen Urbania. 

- Rotvoll er pusset opp veldig bra

Byantikvaren følger utbyggingen av det tidligere asylet på Rotvoll tett.

onsdag 01.02 2017
Urbania: I det gamle Rotvoll sykehus og i nye blokker planlegger Aha Eiendom å bygge 225 leiligheter. Hele parkområdet på 60 mål vil bli rustet opp og inneholde en rekke aktiviteter. 

Slik blir den nye bydelen på Rotvoll

Inspirert av tegneserien Asterix og Obelix planlegger Pål Berg og Alf-Egil Bogen i Aha Eiendom å gjøre om den gamle asyleiendommen på Rotvoll til Urbania.